• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.05.2018

22:10

NE PONIŠTAVA SE MEČ IZ SUBOTICE! Bulatović: Nema razloga, poligraf nije merodavan!

Fudbal

NE PONIŠTAVA SE MEČ IZ SUBOTICE! Bulatović: Nema razloga, poligraf nije merodavan!

Podeli vest

Direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović rekao je da ne postoji nikakav razlog da se poništi i ponovo odigra utakmica Spartak - Radnički, čak ni ako protiv sudije Obradovića bude podignuta optužnica da je zloupotrebio službeni položaj

Sudija Obradović je priveden i određen mu je pritvor od 48 sati, a prema informacija, bio je podvrgnut poligrafskom testiranju, i pao je.

- Nemamo za šta da se uhvatimo da bismo uopšte diskutovali o poništavanju utakmice. Ne može poligraf nama da bude merodavan, već izveštaji našeg delegata i posmatrača suđenja - rekao Bulatović, i dodao:

- Evidentno je da je bilo neprimerenih dešavanja. Na šta mislim? Pa na drugi penal naravno i na još neke odluke. Nemam saznanja da se bilo šta sporno dešavalo van terena. Dakle, postoje propusti, ali nema osnova da poništimo utakmicu. Imali smo 100 grešaka ove sezone u ligi. I taj Obradović je grešio i ranije, ali ne možemo posle svake utakmice na poligraf, na šta bi to ličilo. Imamo kriterijume UEFA i FIFA koje moramo da poštujemo i da funkcionišemo na osnovu njih - istakao je Bulatović za Informer. 

SUDIJA OBRADOVIĆ PAO NA POLIGRAFU!? Sledi novo saslušanje, pa odluka o pritvoru!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 5 godina

ČOVEK PAO NA POLIGRAFU, UHAPŠEN I PRITVOREN NA 48 SATI A ONI NEMAJU ZA ŠTA DA SE UHVATE. JA VEĆE NEBULOZE NISAM ČUO. TAJ FSS JE BRUKA.

Milan

pre 5 godina

Pa naravno da nece da poniste utakmicu!!! Neko je za pobedu Spartaka dao velike pare, kako sada da ponište utakmicu...:

Milan

pre 5 godina

Pa Bulatovic mu je organizator to je sve njegovo maslo.

petar

pre 5 godina

U pravu je. Politika UEFA i FIFA je da se pljacka priznaje kao legitimno sredstvo i nema ponavljanja utakmica. Dok se to ne promijeni nemozemo ocekivati da savezi pojedinacno ponistavaju utakmice.

Navijac

pre 5 godina

Tipican primer "peglanja" situacije. Кокeza trazi smenjivanje Obradovica ai prvi treba da podnese ostavku a za njim i svi ostali. On je doveo Mrakica, Karadzica, Filipovica, Bulatovica Binica..... koji su zaduzeni za regularnost i sudjenje. Pravi se raspored i delegiraju se sudije koje zavrsavaju posao i na bitnim utakmicama drasticno se ostete i eliminisu ekipe (Vojvodina,Radnicki,Partizan..) sa izgovorom "greseno je i u vasu korist". Kontrolori daju pozitivne ocene, kod Bulatovica je SVE cisto a ako se neko pozali onda nastupa Binic...

kiDe

pre 5 godina

Pa posaljite i delegata i zvanicna lica na poligraf, verovatno i oni su sumnjivi,a mozes i ti gospodine Bulatovicu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija