• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.05.2018

23:03

(VIDEO) BARSA IGRALA U ČAST NELSONA MANDELE! Inijesta se setio 2010. i finala SP!

Fudbal

(VIDEO) BARSA IGRALA U ČAST NELSONA MANDELE! Inijesta se setio 2010. i finala SP!

Podeli vest

Fudbaleri Barselone pobedili su u Johanesburgu šampiona Južne Afrike, ekipu Mamelodi sandauns, sa 3:1 u prijateljskom meču koji je odigran u sklopu obeležavanja 100 godina od rođenja Nelsona Mandele

Golove za šampiona Španije postigli su Osman Dembele, Luis Suares i Andre Gomeš, dok je jedini pogodak za domaću ekipu postigao Subisisi Vilakazi.

Lionel Mesi nije počeo utakmicu na stadionu FNB u Johanesburgu, ali je izazvao ovacije publike kada je ustao sa klupe i počeo da se zagreva. On je odigrao poslednjih 15 minuta meča. 

Andres Inijesa počeo je meč u svom povratku na stadion na kojem je 2010. godine doneo Španiji titulu šampiona sveta.

Fudbalari Barselone se odmah vraćaju za Španiju gde ih u nedelju očekuje poslednji meč u Primeri ove sezone, protiv Real Sosijedada. To će biti ujedno i oproštajna utakmica Inijeste koji napušta Barselonu posle 22 godine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija