• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.R.

17.05.2018

17:46

TEMELJNA PRIPREMA ZA MUNDIJAL! Argentinci izdali uputstvo za MUVANJE RUSKINJA!

Fudbal

TEMELJNA PRIPREMA ZA MUNDIJAL! Argentinci izdali uputstvo za MUVANJE RUSKINJA!

Podeli vest

Okupajte se i lepo se obucite ako želite da smuvate Ruskinju tokom Mundijala, savetuju čelnici Fudbalske asocijacije Argentine (AFA) zemljacima

AFA je novinarima i gostima koje će voditi na Svetsko prvenstvo u Rusiji od 14. juna do 15. jula podelila priručnik pod imenom "Jezik i ruska kultura", u kom je jedno poglavlje nazvano "Šta uraditi da biste dobili priliku sa ruskom devojkom".

Ovaj deo sadrži osam veoma preciznih saveta. Informer vam predstavlja argentinsko uputstvo za muvanje Ruskinja.

OKUPAJTE SE I NAMIRIŠITE

Ruske devojke, kao i sve ostale, veliku pažnju obraćaju na to da li ste čisti, mirišete li i jeste li dobro obučeni. Prvi utisak im je veoma važan, pa obratite pažnju na imidž.

NISU SEKS-IGRAČKE

Ne vole da ih gledate kao objekte. Pošto su ruske žene veoma lepe, mnogi muškarci bi samo da ih odvuku u krevet. Možda one hoće isto, ali pritom žele da se osećaju važno i jedinstveno. Tretirajte ženu kao nekog od vrednosti, sa sopstvenim idejama i željama. Obratite pažnju na manire i ne postavljajte glupa pitanja o seksu. Za Ruse je seks veoma intimna stvar i o tome se ne diskutuje u javnosti. Možda mi ne verujte, ali znam muškarce koji su pokušali.

SMARAČI STOP

Ruskinje mrze dosadnjakoviće. Ako ne znate o čemu biste razgovarali ili se premišljate, izgubili ste ih. Ne zaboravite, stranac ste, možete da pričate o svojoj zemlji, interesantnim stvarima tamo, o tome kako živite. Zapamtite, veoma je važno da je zainteresujete temama. Probajte da budete što iskreniji.

Viktorija Lopireva

PESIMISTI NEPOŽELJNI

Nemojte biti negativni. Žene izbegavaju ljude koji vide samo loše stvari u poslu, vezama, životu.

ORIGINALNOST PALI

Nemojte postavljati tipična pitanja, budite originalni. Obično vole da saznaju nešto o vama, pa ne skrivajte informacije. Zapamtite, mnoge od njih neće znati odakle ste, pa ste tako u prednosti u odnosu na ruske muškarce. Novi ste i drugačiji. Potrudite se da steknete poverenje.

KUCAJTE NA VIŠE VRATA

Ruske žene vole da muškarac preuzme inicijativu. Ako nemate samopouzdanja, morate da vežbate kroz razgovor sa više žena.

NISTE CENTAR SVETA

Obično ne vole da držite monopol nad razgovorom. U ovakve situacije dolaze muškarci koji su veoma sebični, a ponekada i oni koji se unervoze zbog razgovora sa lepom devojkom. U oba slučaja je neophodno da promenite stav, a za nervozne momke, opustite se, to je samo devojka, ništa više.

HVALISAVCIMA KORPA

Ne pokušavajte da impresionirate devojku na pogrešan način. Možda ćete pokušati da je zadivite pričom o novcu koji imate, kako ste sveznalica, savršeni, a ostali su budale. Na kraju, ako devojka ima imalo mozga, šutnuće vas. Budite realni i tako se predstavite. Budite duhoviti o svojim manama, ali i vrlinama. Ruskinje obično obraćaju pažnju na prave stvari, ali naći ćete i devojke kojima je najvažniji novac, izgled... Ne brinite, ima mnogo lepotica u Rusiji, ali nisu sve dobre za vas. Budite izbirljivi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Најважније им нису рекли... Док то "радите"... Гледајте, да јој муж... - не буде код куће "...!!

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija