• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.05.2018

13:24

(VIDEO) OBRAZ OKIĐENI! Pogledajte kako je NJEGOŠ hteo da iznudi penal!

Fudbal

(VIDEO) OBRAZ OKIĐENI! Pogledajte kako je NJEGOŠ hteo da iznudi penal!

Podeli vest

Mladi fudbaler Rada Njegoš Petrović obrukao se u četvrtak na utakmici protiv Javora, u direktnoj borbi za opstanak, preterano teatralnim simuliranjem za penal

Sporni trenutak dogodio se u 66. minutu kod rezultata 1:1. Radu je odgovarao taj bod da bi opstao u ligi, a Njegoš je hteo penal i vođstvo.

Njegov katastrofalni pad sudija je "nagradio" žutim kartonom za umetnički dojam, a Petroviću je to bio drugi žuti, odnosno crveni.

Tako je Njegoš umesto penala, doneo ekipi pakao da poslednjih 25 minuta igraju sa fudbalerom manje u grčevitoj borbi za opstanak.

Da je Javor iskoristio tu prednost, Rad bi danas bio u nižem rangu...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlaja Bizon

pre 5 godina

Da je bio Obradovic penal bi bio cist "ko suza".

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija