• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2018

15:10

DA LI JE OVO PRAVI KRSTAJIĆEV SPISAK: Četvorica iz Zvezde, dvojica iz Partizana, nema standardnog štopera!

Fudbal

DA LI JE OVO PRAVI KRSTAJIĆEV SPISAK: Četvorica iz Zvezde, dvojica iz Partizana, nema standardnog štopera!

Podeli vest

Selektor Srbije Mladen Krstajić poslao spisak "orlova" u UEFA, koji i dalje krije od javnosti. Dok čekamo zvaničnu potvrdu ko ide u Rusiju, u javnost je procureo još jedan nezvaničan spisak  

U medijima se u nedelju pojavio spisak 35 fudbalera čija imena su poslata u sedište FIFA. Najveće iznenađenje je što na njemu nema štopera Napolija na pozajmici u Spartaku iz Moskve Nikole Maksimovića, koji je bio standardan u kvalifikacijama.

Novi šampion Srbije Crvena zvezda, ima ča četvoricu predstavnika. Pored Vujadina Savića, tu su Aleksandar Pešić, Milan Rodić, kao i Nemanja Radonjić za koga se procenjuje da ima najveće izglede da se domogne Rusije.

Spisak će biti skraćen na 26 imena do priprema u Austriji (od 2. do 9. juna), a konačan spisak od 23 fudbalera koji će za Srbiju igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji Krstajić će u FIFA poslati do 4. juna.

GOLMANI: Vladimir Stojković (Partizan), Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Makabi TA), Aleksandar Jovanović (Arhus).

ŠTOPERI: Branislav Ivanović (Zenit), Miloš Veljković (Verder), Uroš Spajić (Anderleht), Jagoš Vuković (Olimpijakos, na pozajmici u Veroni), Duško Tošić (Gvangžu R&F), Nikola Milenković (Fiorentina), Matija Nastasić (Šalke), Vujadin Savić (Crvena zvezda).

BEKOVI: Antonio Rukavina (Viljareal), Dušan Basta (Lacio), Aleksandar Kolarov (Roma), Milan Rodić (Crvena zvezda), Ivan Obradović (Anderleht)

VEZNI RED: Luka Milivojević (Kristal Palas), Marko Grujić (Liverpul, na pozajmici u Kardifu), Nemanja Maksimović (Valensija), Nemanja Matić (Mančester junajted), Nemanja Gudelj (Gvangžu Evergrande), Saša Lukić (Torino, na pozajmici u Levanteu), Adem Ljajić (Torino), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Danilo Pantić (Partizan), Filip Kostić (Hamburg), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Dušan Tadić (Sautempton), Andrija Živković (Benfika).

NAPADAČI: Aleksandar Mitrović (Njukasl, na pozajmici u Fulamu), Aleksandar Prijović (PAOK), Luka Jović (Ajntraht), Aleksandar Pešić (Crvena zvezda).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Felix

pre 5 godina

Ajde Krstajiću ne glupirajte se nego da stavite pravi tim i idemo na pobede.Nema Srbija taj luksuz da Kokeza glumi ludilo i sastavlja tim.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija