• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

21.05.2018

09:31

LAŽNA UZBUNA! Krstajić tvrdi: Spisak iz medija NIJE tačan, ima dosta grešaka!

Fudbal

LAŽNA UZBUNA! Krstajić tvrdi: Spisak iz medija NIJE tačan, ima dosta grešaka!

Podeli vest

Spisak koji se pojavio u delu medija nije moj i u njemu ima dosta grešaka, tvrdi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić

Mediji su u nedelju objavili spisak sa 35 imena, na kojem je bilo dosta iznenađenja, ali je Mladen Krstajić u razgovoru za B92 demantovao da je taj spisak - tačan.

Spisak koji se pojavio u medijima nije moj spisak, tu ima dosta grešaka, ali svaki čovek u Srbiji moći će da pogodi 80 odsto igrača koji će putovati u Rusiju. Probaćemo sa igračima koji su izneli kvalifikacije, ali biće i novih imena - rekao je Mladen Krstajić.

On je istakao da je i dalje neizvesna situacija oko Matije Nastasića, koji se oporavlja od povrede kolena.

Najteža je povreda Matije Nastasića, ne smemo ništa da prejudiciramo do poslednjeg momenta. On se oporavlja u Beogradu po programu koji je dogovoren sa Šalkeom. Imali smo lakšu povredu Branislava Ivanovića koja je sanirana, kao i povredu Vladimira Stojkovića što je takođe sanirano. Očekujem da momci završe sezonu i da se 28. maja pojave na početku priprema - istakao je Krstajić.

DA LI JE OVO PRAVI KRSTAJIĆEV SPISAK: Četvorica iz Zvezde, dvojica iz Partizana, nema standardnog štopera!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Срамота...За 2 месеца почиње МУНДИЈАЛ а код нас се не зна ни када започињу "Припреме"...? Нити ко ће на такве "припреме" да иде...? Неозбиљно...Тако ћемо и проћи

Branislav

pre 5 godina

Nisam ni sumnjao da cemo otici u Rusiju bez problema

AS

pre 5 godina

AKO IMA ČASNE NAMERE, NE VIDIM ONDA SVRHU OVE SKRIVALICE. NIJE REPREZENTACIJA NJEGOVA PRIVATNA IMOVINA PA DA JE KRIJE.

Vule

pre 5 godina

Stvarno tesko oboleo fudbal u Srbiji nema mu leka. Citam da smo cak i favoriti mozemo do finala, Krstajic Treba mu vremana da sastavi taj tim koji ce da osvoji svetsko prvensto Nije to tako lako ,tolko ima tih motivisanih igraca u srbij Sanjara Koji sanjaju jednom cemo bit prvaci sveta u fudbalu Al samo u snu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija