• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.05.2018

18:49

MUŠKI NA PARTIZAN, PA ŠTA BUDE! Lučanci imaju recept za crno-bele!

Fudbal

MUŠKI NA PARTIZAN, PA ŠTA BUDE! Lučanci imaju recept za crno-bele!

Podeli vest

Trener fudbalera Mladosti Nenad Milovanović rekao je da je utakmica protiv Partizana (sreda, 19.00) u finalu Kupa Srbije istorijska i obećao i više od maksimuma kako bi njegova ekipa iznenadila favorita

Istorijska utakmica za Mladost koja nikad nije igrala finale Kupa. Sam ulazak u finale je veliki uspeh kluba, a pre svih igrača koji su došli dotle. Ovo je super za promociju kluba i mesta. Nadam se najboljem i obećavam da će svi dati preko maksimuma jer su igrači svesni koliko ovo znači za ovaj kraj i sve ljude. Poštujemo Partizan, favorit je - rekao je Milovanović na konferenciji za novinare u Lučanima.

Mladost će se u sredu sastati sa Partizanom u finalu Kupa Srbije.

- Daćemo sve od sebe, pružiti maksimalno i igrati kuražno sa Partizanom, bez obzira na to što su svi svesni kvaliteta protivnika. Imamo pravo na nadu i optimizam. Očekujem spektakl, praznik fudbala - kazao je Milovanović.

Po njegovim rečima, Mladost i Partizan se dobro poznaju.

- Partizan je podigao formu, da ne pominjem pojedinačno igrače, ima veliki fond dobrih igrača. Ako jedan nije u formi, dvojica-trojica jesu. Počeli su mnogo bolje da igraju kada je prestao pritisak. Formula protiv njih je disciplina u igri, kao i fanatična borbenost -  rekao je trener Mladosti.

starsport


Milovanović neće moći da računa na Obijoru Oditu koji je polomio stopalo, a rekao je da će to biti veliki hendikep za lučanski klub.Fudbaler Mladosti Aleksandar Pejović rekao je danas da taj klub ima pravo na nadu i da bi voleo da njegova ekipa ima više utakmica poput predstojeće.

- Motivaciju imamo u svakoj utakmici, ali sada kada klubu možeš da doneseš prvi pehar u istoriji, to je značajnije od svega. Svaki igrač živi da igra ovakve utakmice, kamo sreće da ih je više. Igraćemo muški i probaćemo da iznenadimo Partizan. Nadamo se najboljem - rekao je Pejović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija