• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

22.05.2018

10:38

MOŽE ZVEZDA, MOŽE I PARTIZAN! Stojiljković: Rado bih se vratio u Srbiju, ali...

Fudbal

MOŽE ZVEZDA, MOŽE I PARTIZAN! Stojiljković: Rado bih se vratio u Srbiju, ali...

Podeli vest

Povremeni srpski fudbalski reprezentativac Nikola Stojiljković rado bi se vratio u srpski fudbal i spreman je za ponude sa obe strane Topčiderskog brda

Stojiljković je završio epizodu u Kajzeriju, gde je bio na pozajmici iz Brage. Obaveza mu je da se vrati u Portugal, ali ni on ne zna gde će igrati naredne sezone.

- Čuo sam se s predsednikom Brage, narednih dana bi trebalo ponovo da razgovaramo. Još ne znam da li ima ponuda i da li ću da ostanem ili da promenim sredinu - rekao je Stojiljković za Žurnal.

Povratak u Srbiju za njega je otvorena opcija.

- Večiti rivali me nisu kontaktirali. Nemam problem da se vratim u Srbiju, ako bi doneo napredak u karijeri. Zvezda i Partizan su imali dobre rezultate u Evropi, koje će, verujem, da pokušaju da ponove i naredne sezone - istakao je Nikola Stojiljković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija