• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.05.2018

16:47

(VIDEO) ENGLESKI HULIGANI PRETE RUSIMA: Spremamo osvetu i BIĆE BRUTALNA!

Fudbal

(VIDEO) ENGLESKI HULIGANI PRETE RUSIMA: Spremamo osvetu i BIĆE BRUTALNA!

Podeli vest

Svetsko prvenstvo je sve bliže, Mundijalska groznica sve više trese planetu, ali se i huligani zagrevaju za okršaje u Rusiji

Pre dve godine na Evropskom šampionatu u Francuskoj slike i video snimci brutalnih tuča obišli su planetu, a prednjačili su huligani iz Rusije i Engleske. Navijači sa Ostrva su gotovo rednovno izvlačili deblji kraj, a sada spremaju osvetu i to na tlu Rusije.

Pred start najvećeg sportskog događaja u 2018. godini, britanski "Dejli star" objavio je priču o engleskim huliganima, koji se spremaju da se osvete Rusima za batine koje su dobili pre dve godine u Marselju.

- Ako ljudi misle da je sve to jedna velika šala, da ćemo igrati fudbal, popiti, popušiti i pričati, to se neće desiti - rekli su engleski huligani i dodali:

- Ovo će biti kao treći, četvrti, peti, šesti, sedmi Svetski rat - ozbiljno se pripremaju engleski huligani za "nastup" na Mundijalu.

Reuters

Neimenovani huligan rekao je da nikakve zabrane ni pretnje hapšenjem ne mogu da ih zasutave. 

- Imamo načina da uđemo u Rusiju bez ikakvih problema. Nemamo problema da se borimo prsa u prsa sa Rusima.

Engleska je u grupi G sa Belgijom, Tunisom i Panamom, a prvi meč na Svetskom prvenstvu igraće 18. juna u Volgogradu protiv Tunisa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 5 godina

Ne igrajte se sa rusima u moskvi podrace vas kao zmije i od vase koze napraviti kaiseve

Srdjdjan

pre 5 godina

Dobili su po nosu, i bolje im je da cute. Sve debele pivopije, zgazice ih Rusi opet.

Goran Dimitrijevic

pre 5 godina

Dobrodoslicu ce im pozeleti verovatno Putinovi bajkeri a moze da se desi da Engleska bude diskvalifikovana pa ce zajedno da sede pored televizora.Hejsel jos nije zaboravljen.Dodjite i Rusi vam se raduju.Ionako su se malo ulezali,treba im trening.PAZALUSTA!

milan lala

pre 5 godina

U Rusiju moze da udje smo onaj kome Rusija da vizu . Sa druge strane , ne daj im Boze da nesto zapocnu , nisu svesni kako bi se proveli od policije i od navijaca. Uobrazeni idioti . U Rusiji spremni cekaju specijalci za regulisanje problema i odrzavanja reda, cim zinu dobice po gubici , naglavacke "marica" pravac aerodrum i kuci . Bice oni mirni ko bubice - "draga baja", kakvo njihovo divljanje po Rusiji ahahahaha.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija