• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.05.2018

10:10

(VIDEO) KRVAVA UVERTIRA U KIJEVU! Ukrajinski nacisti pretukli navijače Liverpula!

Fudbal

(VIDEO) KRVAVA UVERTIRA U KIJEVU! Ukrajinski nacisti pretukli navijače Liverpula!

Podeli vest

Grupa navijača Liverpula brutalno je pretučena u jednom restoranu u Kijevu, kada su ih napali Ukrajinci, koji su uglavnom na sebi nosili majice ekstremno desničarskih grupa koje poslednjih godina divljaju tom zemljom

Ukrajinci su napali mirne, starije navijače Liverpula, koji nisu huligani, već su mirno večerali u restoranu u centru grada.

Večerali smo, gledali smo svoja posla. Nisam zbog ovoga došao, interesuje me samo fudbal. Ovde smo tek četiri sata i već smo napadnuti. Napali su nas kao čopor pasa, samo su dolazili, bilo je zastrašujuće - rekao je jedan od pretučenih Liverpulovih navijača.

Desničari iz Kijeva su u nekoliko naleta napadali Engleze, a tek pri kraju se pojavila policija, koja je uhapsila dvojicu napadača.

Nekoliko navijača Liverpula je prošlo sa povredama glave i vrata, ali ni domaćini nisu prošli neokrznuti, što se vidi po fotografijama uhapšenih napadača.

Vredi podsetiti da je u decembru u Kijevu brutalno pretučena ekipa televizije Partizan nekoliko sati pre početka utakmice crno-belih sa Dinamom u Ligi Evrope. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Ваша Премијерка "храни" украјинског нацистичког кера...И пујда га...! Сада сте Ви осетили то на сопственој кожи ... - шта значи Украјински ФАШИЗАМ...!! Тако је исто резоновао и Чемберлен у разговору са Хитлером...Мислећи: ако "нахрани" фашистичког "кера" - да га овај неће ујести...?! Каква заблуда... И онда...И сада...!~!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59