• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.05.2018

17:03

TERI JE STAR I UMORAN! Jokanović "bocnuo" Vilu: Iskoristićemo slabosti protivnika!

Fudbal

TERI JE STAR I UMORAN! Jokanović "bocnuo" Vilu: Iskoristićemo slabosti protivnika!

Podeli vest

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović "bocnuo" je Aston Vilu pred utakmicu koja odlučuje o plasmanu u Premijer ligu

Fulam i Aston Vila u subotu od 18 časova igraju finale plej-ofa Čempionšipa na "Vembliju", a ulog je igranje u Premijer ligi naredne sezone.

"Kolibare" sa klupe predvodi Slaviša Jokanović, dok će na terenu udarna igla biti Aleksandar Mitrović. Upravo je srpski stručnjak pred ovaj duel istakao da kao manu rivala vidi što su igrači Vile stari i umorni.

- Iskreno, oni su stara i umorna ekipa. Pokazaće sigurno neke slabosti zbog toga... Ne razmišljam mnogo o tome, ali imam igrače koji imaju 17-18 godina, oni imaju više onih od 37-38 godina. Pričamo o Teriju, Sesenjonu, velikim i važnim igračima. Ipak, na kraju iskustvo nije krucijalno, ovo nije tenis nego fudbal, a ja verujem u svoj tim - istakao je Jokanović.

On je pohvalio i trenera Aston Vile Stiva Brusa, ali veruje da će njegovi igrači iskoristiti mane rivala.

- Stiv Brus zna kako da zaštiti svoju defanzivnu linuju, ali mi znamo kako da ih nateramo da budu pod pritiskom i da iz toga prave greške. Jedan od njih će biti i Teri, koji je odigrao mnogo mečeva na "Vembliju", ali ćemo ga napasti sa mlađim i snažnijim igračima i nadati se da će napraviti grešku - istakao je srpski stručnjak. 

I PREMIJER LIGA I DŽAKOVI PARA! Jokan i Mitar igraju za 200.000.000 evra!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija