• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Zorić

26.05.2018

12:12

DA LI ĆE OVAKO BITI I POSLE FINALA? Španci na sva usta hvale Mažića!

Fudbal

DA LI ĆE OVAKO BITI I POSLE FINALA? Španci na sva usta hvale Mažića!

Podeli vest

Španski mediji oduševljeni su što će Milorad Mažić (45) suditi finale Lige šampiona između Reala i Liverpula

Za razliku od engleskih, novinari sa Pirineja izneli su niz komplimenata na račun našeg najboljeg arbitra, koji će večeras u Kijevu deliti pravdu zajedno sa pomoćnicima Milovanom Ristićem i Daliborom Đurđevićem.

2
PUTA JE MILORAD MAŽIĆ SUDIO I REALU I LIVERPULU I ONI NISU PORAŽENI U TIM MEČEVIMA

- Mažić je ubedljivo najbolji srpski sudija. Ima veliki autoritet, ozbiljan je, iskusan, pravedan i sposoban da na terenu drži sve pod kontrolom. Sudio je mnogo važnih utakmica, poput finala Kupa konfederacija i Superkupa Evrope prošle godine, a nekoliko puta bio je akter srpskog večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana. Ipak, meč u Kijevu biće kruna njegove karijere. Naravno, biće i učesnik Svetskog prvenstva u Rusiji i tamo sigurno može da dogura do samog kraja - piše tiražni španski list "Sport".

Pored pohvala, objavljena je i statistika arbitra iz Vrbasa. On je Realu i Liverpulu sudio po dva puta i nikada nisu izgubili. Kada je Srbin bio na centru, Madriđani su pobedili Bazel u gostima (1:0) i odigrali nerešeno sa Atletiko Madridom (0:0) u četvrtfinalu Lige šampiona 2015.

S druge strane, "crveni" su slavili u Ligi Evrope protiv praške Sparte (1:0) 2011, dok su sa Mančester junajtedom prošle godine u istom takmičenju remizirali (1:1).

Takođe, ovo će Mažiću biti šesti put da ove sezone deli pravdu na utakmicama Lige šampiona, dva puta je sudio u Ligi Evrope, a pravdu je delio i na pet mečeva u kvalifikacijama za predstojeći Mundijal.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija