• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.05.2018

10:55

KARIJUS DOBIJA PRETNJE SMRĆU! Navijači besni na golmana Liverpula

Fudbal

KARIJUS DOBIJA PRETNJE SMRĆU! Navijači besni na golmana Liverpula

Podeli vest

Britanska policija obaveštena je i istražuje pretnje smrću koje je dobio golman Liverpula Loris Karijus, posle finala Lige šampiona i poraza od Real Madrida 

Liverpul je u subotu uveče u Kijevu izgubio od Reala sa 3:1, u finalu Lige šampiona, a Karijus je napravio dve greške, kod prvog gola Karima Benzeme i trećeg gola koji je postigao Garet Bejl. 

Karijus je u suzama završio utakmicu i izvinio se navijačima, a mnogi su istakli činjenicu da mu nijedan saigrač nije prišao po završetku meča, već da su ga tešili fudbaleri Reala.

Njemu i porodici su putem društvenih mreža stigle pretnje smrću. 

- Izuzetno ozbiljno shvatamo objave na društvenim mrežama. Policija je obaveštena o brojnim komentarima i pretnjama i istražujemo sve - navodi se u saopštenju, preneli su britanski mediji.

Golman Luverpula Simon Minjole rekao je da će pomoći saigraču. 

- Ako želi da razgovara, tu sam. Bio sam u takvoj situaciji, sa kojom morate sami da se suočite. Naravno, teško mu je bilo šta reći, ali rekao sam mu da je on jedan od razloga zbog koga smo ušli u finale i da o tome razmisli. Liverpul se zalaže za jedinstvo, to je oduvek bilo u istoriji kluba i ostaće u budućnosti - naveo je Minjole.

Odbrambeni fudbaler Liverpula Dejan Lovren rekao je da nema svrhe svaliti krivicu na Karijusa.

- Lako je nekoga okriviti, ali svi smo u istom brodu i svako od nas rekao mu je lepe reči. Izaći će iz ovoga jači. Ne treba prviti velike priče oko toga. Naravno da je to velika stvar pošto je finale, ali svi greše - dodao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija