• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.05.2018

13:58

ĐURĐEVIĆ IDE U SLOVAČKU!? Slovan naciljao špica Olimpijakosa!

Fudbal

ĐURĐEVIĆ IDE U SLOVAČKU!? Slovan naciljao špica Olimpijakosa!

Podeli vest

Napadač Olimpijakosa Uroš Đurđević je na izlaznim vratima atinskih crveno-belih, a "za zdravlje" napadača se raspituje Slovan iz Bratislave

Đurđević je prošlog leta iz Partizana stigao u Olimpijakos, ali bi posle samo godinu dana mogao da napusti Pirej.

U Olimpijakosu nisu zadovoljni onim što je Đurđević prikazao i grčki mediji pišu da srpski napadač nije u planovima za sledeću sezonu. Predsednik Olimpijakosa Evangelos Marinakis je najavio čistu, a na listi precrtanih je i bivši centarfor Partizana.

To će pokušati da iskoristi Slovan, koji je pokazao ozbiljno interesovanje za Đurđevića. Slovaci još nisu poslali zvaničnu ponudu jer vagaju da li da Đurđevića dovedu prvo na pozajmicu sa pravom otkupa ili da odmah šalju ponudu za transfer.

Slovan je sezonu završio na drugom mestu sa devet bodova manje od šampiona Spartaka iz Trnave i želi da naredne sezone dođe do titule, a u klubu veruju da bi im Đurđević pomogao u tome.

Srpski napadač je u debitantskoj sezoni za Olimpijakos odigrao 30 mečeva i postigao pet golova u svim takmičenjima, uglavnom ulazeći sa klupe.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija