• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2018

18:13

NAVIJAČI, PODRŽITE SRBIJU! "Orlovi" hoće pobedama da odu na Mundijal!

Fudbal

NAVIJAČI, PODRŽITE SRBIJU! "Orlovi" hoće pobedama da odu na Mundijal!

Podeli vest

Reprezentacija Srbije poslednje dve utakmice pred Svetsko prvenstvo i izazove protiv Kostarike, Švajcarske i Brazila odigraće u Gracu, na stadionu "Merkur Arena", kapaciteta 15.400 

Prvi kontrolni meč je 4. juna od 20 časova protiv aktuelnog šampiona Južne Amerike Čilea, dok se druga utakmica igra 9. juna od 18 sati protiv selekcije Bolivije.

Cene ulaznica su za tribine iza golova 30 evra, istok i zapad 50 evra, loža košta 100 evra, a kako da kupite karte, pogledajte na ovom linku.

Svetsko prvenstvo u Rusiji počinje 14. juna i traje do 15. jula.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BorisDe

pre 5 godina

Pa ajd da podrzavamo, ali za sada bez euforije, to nas je vise puta skupo kostalo. Verujem da momci zele da se dokazu i da stvarno uradimo istorijski rezultat. Kad cemo ako ne sad, svake godine je sve teze.

NekoKo

pre 5 godina

Bedno malo je da mi neko plati 30 EUR da idem čak u Rusiju, da se maltretiram, kako bih gledao srpske fudbalere. Da ima malo pameti u našoj državi fudbal bi bios sveden na amaterski i rekreativan nivo i sav fokus bi bio usmeren ka košarci, vaterpolu i odbojci. Fudbal u Srbiji služi samo za brukanje nacije po svim pitanjima, a najmanje tu mislim na rezultate. Banda, mafija, mafijaški igrači i treneri, lične kombinacije, primitivizam, malograđanština, huligani .. jednom rečju dno dna.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija