• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.05.2018

22:45

NAVIJAJTE ZA RADNIČKI, A NE ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Piksi savetovao mlade fudbalere iz rodnog grada!

Fudbal

NAVIJAJTE ZA RADNIČKI, A NE ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Piksi savetovao mlade fudbalere iz rodnog grada!

Podeli vest

Dragan Stojković Piksi u sredu je povodom memorijalnog turnira"Ivan Krstić Beli" bio gost FK Radnički na stadionu "Čair"

Tom prilikom razgovarao je sa najmlađim fudbalerima iz rodnog grada.

- Želim vam da uživate u fudbalu, da trenirate svaki dan, da slušate trenera i da budete dobri momci. Želim da učite školu i budete dobri prema roditeljima. Ni Zvezda ni Partizan, treba da navijate samo za Radnički - poručio je Stojković za sajt kluba.

Radnički je klub u kome je Piksi ponikao, da bi potom nastavi karijeru u Crvenoj zvezdi. Kaže da je ponosan što će Radnički posle više od 30 godina izaći na evropsku scenu, kao učesnik kvalifikacija za Ligu Evrope. Radnički je početkom 80-ih bio i polufinalista Kupa UEFA, koji je bio preteča Lige Evrope.

- Fudbal se mnogo izmenio u ovih tridesetak godina. Sve se izmenilo i ta vremena ne mogu da se porede. Međutim i ovo je rezultat za poštovanje i mnogo je lepo što će Radnički ponovo imati priliku da ugosti neku od evropskih ekipa. Značiće to dosta i klubu i ovom gradu i navijačima. Zaista je lepo videti naslov u novinama 'Radnički u Evropi - rekao je Stojković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija