• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.05.2018

13:41

KUPITE MITRA, ODMAH! Kapiten Fulama želi da Srbin ostane u timu!

Fudbal

KUPITE MITRA, ODMAH! Kapiten Fulama želi da Srbin ostane u timu!

Podeli vest

Kapiten Fulama Tom Kerni savetovao je čelnike tog kluba da bi što pre trebalo da otkupe ugovor srpskog napadača Aleksandra Mitrovića, pošto je on kalibar za Premijer ligu

Mitrović je proveo u Fulamu drugi deo sezone na pozajmici iz Njukasla i sa 12 golova na 16 mečeva pomogao ekipi Slaviše Jokanovića da se plasira u Premijer ligu.

Pozajmica je istekla, a i dalje nije poznato gde će Mitrović igrati naredne sezone.

- Moramo da pokušamo da ga dovedemo. On je napadač ranga Premijer lige. Igraće za Srbiju na Svetskom prvenstvu i ukoliko postigne neki gol, onda će ga želeti mnogi. Mislim da on želi da bude ovde, takođe, voli i trenera - rekao je Kerni.

Mitrović ima ugovor sa Njukaslom do 2020. godine, ali je ostanak u tom klubu u domenu teorije, pošto menadžer Rafael Benites do sada nije računao na njega.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija