• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T. - M. S.

31.05.2018

16:15

"ORLOVIMA" ZABRANITI SEKS U RUSIJI! Stručnjaci savetuju da fudbaleri na SP budu bez žena!

Fudbal

"ORLOVIMA" ZABRANITI SEKS U RUSIJI! Stručnjaci savetuju da fudbaleri na SP budu bez žena!

Podeli vest

"Orlovi" ne bi trebalo da vode žene na Svetsko prvenstvo u Rusiju, jer tamo moraju da budu koncentrisani isključivo na fudbal i protivnike, poručuju srpski fudbalski i sportski stručnjaci! 

Bivši selektor Ljubinko Drulović, nekadašnji sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović, kao i dugogodišnji asistent u košarkaškoj reprezentaciji Srbije Miroslav Nikolić saglasni su da suprugama i devojkama srpskih fudbalera nije mesto u istom hotelu sa igračima tokom Mundijala.

Selektor aktuelnog prvaka sveta Nemačke Joakim Lev zabranio je svojim izabranicima da tokom turnira imaju seks i da koriste društvene mreže, ali im je dozvolio da pojedinim danima konzumiraju alkohol u umerenim količinama.

Bez piva, molim

Ukinuti im i internet
Društvene mreže su pošast za današnje fudbalere i predlažem da im tokom Mundijala bude zabranjeno da ih koristeZoran Stojadinović, fudbalski menadžer

Nekadašnji reprezentativac, učesnik velikih takmičenja kao igrač i kao trener Ljubinko Drulović podržava prve dve stavke u Levovoj odluci, ali smatra da treća nije primenljiva kod Srba.

- Stvar je mentaliteta. Nemci su disciplinovani i tako istrenirani godinama. Nije ta Levova odluka doneta iznenada. Ako im je dozvoljeno jedno pivo na četiri ili pet dana, oni će se toga pridržavati. Kod nas, plašim se, ne bi bio takav slučaj. Ko zna kakvi bi bili komentari javnosti i bolje je da se okanimo toga - kaže Drulović i dodaje:

- Kad je reč o devojkama i suprugama, podržavam ideju da igrači budu izolovani od njih. Sigurno će imati nekoliko zajedničkih dana tokom priprema, ali kad se ode na Mundijal, onda preporučujem pravi karantin i da fokus bude samo na utakmicama. I jedni i drugi mogu da izdrže 20 dana bez seksa - objašnjava Drulović.

starsport


Krstajić još krije odluku

Selektor "orlova" Mladen Krstajić odbio je da kaže da li će dozvoliti ženama i devojkama da idu na Mundijal sa našim igračima. Poznato je da je njegov prethodnik Slavoljub Muslin, pre nego što je smenjen, planirao da u Rusiju ne vodi lepše polovine fudbalera.
- Želeo bih da tokom priprema sa igračima budu njihove porodice, devojke, supruge, deca... Da svi budemo zajedno. Igrači u klubovima pre podne treniraju, a po podne idu kući i žive normalnim životom, pa nema razloga da tako ne bude tokom priprema. Međutim, u Rusiju ćemo ići bez lepših polovina. Tih mesec dana bićemo sami, koncentrisani na utakmice, upućeni jedni na druge i verujem da je to ispravno - govorio je Muslin kad je Srbija izborila plasman na SP.


Nekadašnji fudbaler, menadžer i sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović u dušu poznaje fudbalere i zato su njegovi saveti zlata vredni.

- Možemo sve da prepišemo od Nemaca i Joakima Leva. Prvo, društvene mreže su pošast za današnje fudbalere i predlažem da im tokom Mundijala bude zabranjeno korišćenje, ako je to ikako moguće. Drugo, fudbaleri su sa suprugama i devojkama 300 dana u godini, pa mogu tih 15 ili 20 dana Svetskog prvenstva da izdrže bez njih. Ženama zaista nije mesto uz fudbalere tokom Mundijala. Alkohol? Sve je to individualna stvar. Dok sam igrao u Španiji, dobijali smo za svaki ručak flašu vina na nas četvoricu igrača. Jedno pivo, ako nekome prija, ne može da škodi, niti da loše utiče na igrača - objašnjava Stojadinović.

Uzdržite se 20 dana

Najbolji savet kolegama iz fudbalske reprezentacije može da ponudi dugogodišnji asistent u stručnom štabu košarkaškog nacionalnog tima Miroslav Nikolić. Posle saradnje s više istaknutih selektora i nekoliko generacija košarkaša popularni Muta takođe smatra da ženama nije mesto na velikim takmičenjima zajedno sa igračima.

- Devojke i žene ne bi trebalo da budu sa igračima tokom Svetskog prvenstva. Mogu da dođu turistički i kao navijači, ali da budu u drugom hotelu. Nemaju šta da traže sa timom. Pa najbolje da igrači moraju da vode računa o ženama tokom turnira! Oni moraju da se posvete utakmicama, ipak je Mundijal jednom u četiri godine. Neće im škoditi ako se posvete sportu tih nekoliko dana, posle prvenstva nek rade šta žele. Isto mislim i za alkohol, bolje neka piju vodu umesto piva - kaže Nikolić.

Engleski savez pozvao žene

Čelnici Fudbalske asocijacije Engleske ne samo da su odlučili da dozvole igračima da povedu žene i devojke, već su im ponudili da ih prevezu do Rusije, smeste i organizuju obezbeđenje. Ovo je prvi put da Englezi vode dame na Mundijal od 2006 i Svetskog prvenstva u Nemačkoj.

Tad su žene bile smeštene u hotelu preko puta igrača i slobodno su ih posećivale kad god su želele, pa su mediji danonoćno stražarili ispred. Čitava situacija pretvorila se u cirkus, a tadašnji selektor Engleske Sven Erikson rekao je da su njegovi igrači bili potpuno dekoncentrisani zbog toga. Ovog puta supruge i devojke biće smeštene 45 kilometara od igrača, a biće im dozvoljene samo posete dan posle utakmice.


Tagovi:

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija