• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

01.06.2018

14:30

VUČIĆ: Ako reprezentacija Srbije OSVOJI ZLATO na Mundijalu, "orlove" čeka nagrada od - 10 MILIONA EVRA

Fudbal

VUČIĆ: Ako reprezentacija Srbije OSVOJI ZLATO na Mundijalu, "orlove" čeka nagrada od - 10 MILIONA EVRA

Podeli vest

Predsednik Srbije primio je danas fudbalsku reprezentaciju Srbije, Stručni štab reprezentacije i članove rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije, pred odlazak na Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje će biti održano u Rusiji

Ovom prilikom, Vučić je obavestio javnost o pomoći koju država pruža nacionalnom timu, kao i planovima za dalju podršku reprezentaciji Srbije.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je sreću Reprezentaciji Srbije, istakao podršku i da očekuje odlične rezultate. 

- Nadamo se dobrom rezultatu, verujemo u vašu snagu, timski duh, borbenost, znanje. Hvala vam što se borite za svoju zemlju i što je volite - rekao je predsednik. 

On je istakao da su nagrade rekordne, te ako naši momci osvoje prvo mesto dobiće 10 miliona evra, za srebro pet miliona.

Kapiten fudbalske reprezentacije Aleksandar Kolarov zahvalio se predsedniku i podsetio da je Vučić bio uz fudbalere prethodnih godina i ispunio je svako obećanje dato ekipi. 

- Ono što je obećano u petak, već je u ponedeljak bilo urađeno! Želim da poručim da idemo na svetsko prvenstvo, ali ne kao turisti, već da bismo pobedili. Ekipu čine momci na svom mestu i sanjamo o nečemu velikom - kaže Kolarov, pozivajući predsednika da fudbalere poseti u kampu u Rusiji.

Selektor fudbalske reprezentacije Mladen Krstajić zahvalio se Vučiću na podršci i ističe da je Vučić prvi koji je ispunio svoja ovećanja. 

- Zadovoljstvo mi je da sedim u društvu predsednika. Srbija je u tranziciji, ali izdvojen je novac za sport u ovoj situaciji - kaže Krstajć.  

Predsednik je na poklon od naših fudbalera dobio loptu i dres sa svojim imenom. Vučić je za kraj poručio da veruje u naše momke i poželeo im svu sreću. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Moglo je iviše

pre 5 godina

Mogao je da im obeća i više, lad zna da je u razmerama naučne fantastike. Nego, čije pare on to njima daje? Narodne? Pita li se taj narod nesto o svojim parama?

Mira

pre 5 godina

Oprostite ali nisam razumela, cije pare predsednik Vucic daje!!!!! Svoje ili drzavne? Uzece od penzionera ili poslanika koji spavaju u skupstini? Ko ce da nagradi nas koji radimo sa starim i nepokretim osobama, koji zive u svojim domovima pod nikakvim uslovima, ili nekoj drugoj profesiji?????

Jovica

pre 5 godina

Pa ko vas je terao da radite sa starim ljudima,jel Vucic. Nadjite bolji posao!Svi ocekuju da im Vucic nadje posao,SMESNO. Netreba fudbalerima dati nista,ali zlato bi bilo pozeljno da donesu.

Gox

pre 5 godina

Kad se ne podstice sport ne valja kad se podstice ne valja,sta sad Vucic treba da pita narod kad ide u wc.hvala bogu pa se ne pita narod,sad su svi pametniji od Vucica sve sami strucnjaci

zora

pre 5 godina

A ti bi da ga podeli narodu a narodu nikad dosta.Ti bi da ti podeli novac i od puteva skola,ambulanti...Sta ti mislis, zasto je Nemacka bogata? Verovatno zato sto se sav novac deli narodu.Od naroda se uzima da bi drzava zivela i razvijala se.Ko to nije ukapirao nema vajde.

Mita

pre 5 godina

Dobro je sto drzava stalno pronalazi nacine da ulaze u sport.

Nikola

pre 5 godina

Ako naprave uspeh, treba ih častiti. Veliki motiv za naše igrače!

Bojan

pre 5 godina

Poštena nagrada ali momci će dati sve od sebe a nagrada im nije prioritet jer oni su već ostvareni.

Voja

pre 5 godina

Mogao je predsednik bez problema i da obeća 10 puta veću nagradu jer je to za naše Orliće nemoguća misija odnosno to je u sferi naučne fantastike

Mladen

pre 5 godina

Veoma je lepo videti da predsednik na jedan veoma gostoljubiv nacin ugosti sportiste

Goran

pre 5 godina

Predsednik se maksimalno zalaze da sport u Srbiji bude na sto visem nivou

prestolonaslednikovica

pre 5 godina

Taj novac bi dobrodosao "manjim" sportovima,fudbaleri namaju nikakve sanse za prvo mesto...a uvek smo ih ispracali kao da su favoriti.

Đole

pre 5 godina

Predsednik je lepu ponudu dao,neka vide hoće li se boriti za nju.

Afrodita

pre 5 godina

Sigurno je da ce reprezentacija dati sve od sebe da predstavi svoju zemlju na najbolji moguci nacin. A ovakav gest je svakako veoma znacajan za njih.

Siki

pre 5 godina

По први пут се осећа еуфорија пред неко велико такмичење на које су испраћени како доликује од стране државе

Mira

pre 5 godina

Nazalost, vise puta su reprezentativci ispraceni kao drzavnici, ali su se vratili bez rezultata i medalja. To moze svakom da se desi, ali isto treba i stajati iza toga sta je drzava uradila za njih. Mnogi su profesionalci i odlicno igraju za strane timove, a kad igraju za Srbiju kao da imaju po 2 leve noge a ne i levu i desnu. Zalosno sto se mora reci ali je istina.

Mosa

pre 5 godina

Награда није битна колико и осећај припадности нацији и народу

mima

pre 5 godina

Reprezentacija Srbije ako osvoji zlato na nundijalu u Rusiji dobijaju 10 miliona evra svaka cast.

buba

pre 5 godina

Orlove ceka 10 miliona evra ako pobede nna Mundijalu u Rusiji.

anamarija

pre 5 godina

Bore se da pokazu svoju drzavu u pravom svetlu i zasluzuju takvu nagradu.

Miloš

pre 5 godina

Najverovatnije će nagrada ostati u zemlji, neće naši da osvoje prvenstvo, ali je za pohvalu što predsednik daje podršku našim igračima. Oni su ti koji će, nadamo se, na najbolji mogući način predstavljati zemlju!

Dragan

pre 5 godina

Orlovi samo napred,dobiliste i vise nego dobru stimulaciju.

Jelena

pre 5 godina

To im je odlicna motivacija, nadam se da ce uspeti.

Ana

pre 5 godina

Izuzetan podsticaj za nase igrace, dodatna motivacija da daju sve od sebe na prvenstvu.

Predrag

pre 5 godina

Momci treba da veruju u sebe i da se casno bore za svaku pobedu.

Ana

pre 5 godina

Dragi fudbaleri, cela nacija je uz vas. Predstavljate najdrazu drzavu na svetu. Nek vam je sa srecom!

Dragan

pre 5 godina

Treba da se afirmise sport i da se nagrade svi sportisti za svoje uspehe.A svi znamo da je fudbal najgledaniji,uz ovaku stimulaciju ocekujemo medalje.

Bojan

pre 5 godina

Ovo je dobar nacin da se mladi, i talentovani igraci, upute na ozbiljnije bavljenje sportom, kada vide da tu postoji podrska.

Vuk

pre 5 godina

Ulaganje u sport na visokom nivou je neophodno. Ako vam se cifra cini prevelika, sta mislite koliko Nemci dobijaju novca kada osvoje prvenstvo?

Jovica

pre 5 godina

Napred Orlovi!Borite se kao lavovi i imaćete naše poštovanje i ljubav!

MISA

pre 5 godina

TO JE VRLO LEPA MOTIVACIJA ZA NASE FUDBALERE.CEKAMO LEPE REZULTATE.

Caca

pre 5 godina

Vučić bio uz fudbalere prethodnih godina i ispunio je svako obećanje dato ekipi.

opasno

pre 5 godina

Ono što je obećano u petak, već je u ponedeljak bilo urađeno!

opasno

pre 5 godina

idemo na svetsko prvenstvo, ali ne kao turisti, već da bismo pobedili. Ekipu čine momci na svom

cveta

pre 5 godina

Nadam se da ce im ovo biti odlicna motivacija za bolje rezultate

Fudbaler

pre 5 godina

Fudbaleri danas imaju volje da bolje igraju i da osvoje jednu od medalja.

Radovan

pre 5 godina

Stvarno mi niste jasni vi koji se pitate čije se pare obećavaju. Svaka država nagrađuje osvajače velikih medalja, pa i naša. I to nije razbacivanje već ulaganje. Ne u osvajače, već u budućost jer želimo da se što više dece poistoveti sa najboljima. A najbolji postaju i ostaju najbolji ako imaju uslove. Zar nisu nagrađeni i Španovićka, Mandićka, Štefanek, košarkaši, odbojkaši.... Druga je stvar što nam fudbaleri ne ulivaju nadu i što sa njima nemamo lepa iskustva. Slažem se da je moglo da se obeća i milijarda, rezultat će biti isti. Šanse da osvojimo prvenstvo su nažalost ravne nuli.

Marina

pre 5 godina

Ova nagrada će nadam se biti veliki podstrek za fudbalere! Neka sada malo više porade!

Anja

pre 5 godina

Neka fudbaleri održe svoje obećanje, kao što će i Aleksandar Vučić ispuniti svoje!

kontesanera

pre 5 godina

Naši reprezentativci će se hrabro i dostojanstveno boriti za postizanje najboljih rezultata.

Sinisa

pre 5 godina

Predsednik je dao veliku podrsku za svoj tim i motivaciju za pobedom,tako se to radi za svoju zemlju za Orlove.

Srb

pre 5 godina

Bravo ,tako treba da se i finasiski pomogne ,sada je na njima da izginu za svaku loptu i da nas ucine ponosnim.Sta vas zabole cije su pare,da nece mozda da pomaze Crnu Goru ili Albaniju.Napred Srbija!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija