• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.06.2018

18:11

OVA 23 IGRAČA SRBIJE IDU NA MUNDIJAL! Krstajić precrtao četvoricu i odredio konačan spisak za SP!

Fudbal

OVA 23 IGRAČA SRBIJE IDU NA MUNDIJAL! Krstajić precrtao četvoricu i odredio konačan spisak za SP!

Podeli vest

Selektor Malden Krstajić objavio je konačan spisak igrača koje vodi na Svetsko prvenstvo u Rusiji

Dan pred odlazak reprezentacije Srbije u Austriju, gde će nastaviti pripreme za SP u Rusiji, selektor A tima Mladen Krstajić odabrao je 23 igrača koji će predstavljati našu reprezentaciju na predstojećem Mundijalu.

Ovog puta mesta nije bilo za golmana Arhusa Aleksandra Jovanovića, Nemanju Maksimovića iz Velensije, povređenog Matiju Nastasića, koji ne bi uspeo da se oporavi do Mundijala uprkos ohrabrujućim prognozama, i Mijata Gaćinovića, koji je imao sjajnu sezonu u Ajntrahtu.

NA SPISKU SU:

- NAPADAČI: Aleksandar Mitrović (Fulam), Aleksandar Prijović (PAOK), Luka Jović (Ajntraht).

- VEZISTI: Nemanja Matić (Mančester j.), Luka Milivojević (Kristal Palas), Marko Grujić (Liverpul), Dušan Tadić (Sautempton), Andrija Živkvović (Benfika), Filip Kostić (Hamburg), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Adem Ljajić (Torino).

- ODBRANA: Aleksandar Kolarov (Roma), Antonio Rukavina (Viljareal), Milan Rodić (Crvena zvezda), Branislav Ivanović (Zenit), Uroš Spajić (Anderleht), Miloš Veljković (Verder), Duško Tošić (Gvangžu R&F), Nikola Milenković (Fiorentina).

- GOLMANI: Vladimir Stojković (Partizan), Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Makabi TA).

Starsport/Aleksandar Jovanović

Reprezentacija Srbije će pred odlazak na SP odigrati u Austriji dve prijateljske utakmice, 4. juna protiv Čilea i 9. juna protiv Bolivije. Oba meča su u Gracu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 5 godina

Otkud Rodic ,zasto ne Gacinovic ? Dvojca iz Zvezde,hmm,da li je realno? Ipak srecno!

milos

pre 5 godina

Kakve veze imaji Rodic I Gacinovic,prvi je levi bek I bice rezerva Kolatovu, a drugi je ofanzivni vezni.

Aleks

pre 5 godina

Nije realno da ne vodi Gacinovica. Imao je uspešnu sezonu u nemačkoj i odlična je mogućnost sa klupe. Brz je i ne treba mu puno vremena da funkcioniše na terenu za razliku od mnogo naših igraca iz drugog reda.

rolex

pre 5 godina

A koji je razlog sto na SP ne ide MIjat Gacinovic,decko koji je jako zasluzan za uspeh Ajntrahta iz Frankfurta?Da li mozda selektor ima valjano objasnjenje?

Mića Smederevac

pre 5 godina

Bojim se kada Crnogorci vode Srbiju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija