• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.06.2018

10:20

NEMCI SKENIRALI "ORLOVE"! Evo šta kažu kako će Srbija proći na Mundijalu!

Fudbal

NEMCI SKENIRALI "ORLOVE"! Evo šta kažu kako će Srbija proći na Mundijalu!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije će na Mundijalu u Rusiji igrati u grupi E sa Brazilom, Kostarikom i Švajcarskom, a prema analizi "Dojče velea", "orlovi" su glavni konkurenti za prolazak u osminu finala, naravno uz "selesao"

U emisiji "Kick off" kao najveće vrline našeg tima navode sredinu terena, hvale Nemanju Matića, Luku Milivojevića i Sergeja Milinković Savića.

Smatra se da će "veza" doneti poletnost ekipi Mladena Krstajića, aktivirati igrače poput Dušana Tadića, za koga ističu da je iskusan, a kome će pomagati Adem Ljajić. 

Naravno, najviše očekuju od veziste Lacija. Sergeja smatraju možda i najboljim veznim igračem u Seriji A. 

- Sergej bi mogao da bude krucijalan za Srbiju, jer njegovi saigrači na sredini nemaju taj osećaj za završnicu - navodi se u analizi.

Brazilci su naravno prema proceni Nemaca ne samo favorit u našoj grupi, već i na Mundijalu. Samo navode da je Nejmarov nastup u grupnoj fazi i dalje pod znakom pitanja.

Švajcarcima daju blagu prednost nad Srbijom samo zbog iskustva, ne kvaliteta, jer smatraju da ga "orlovi" poseduju bar za nijansu više.  

- Znaju kako da se izvuku iz grupe, ali ništa više od toga. Dobri, ali ne odlični. Lihtštajnera je već u poznim godinama, Granit Džaka  ima nekoliko košmarnih sezona u Premijer ligi, Rikardo Rodrigez je utopljen u sivilo Milana, dok je Šaćiri ispao sa Stoukom u Čempionšip. I dalje je najbolji strelac reprezentacije, ali, poput ostatka ekipe, više nije na najvišem nivou - ističe Dojče vele.

Što se tiče Kostarike, potenciraju značaj golamana Kejlora Navasa, čuvara mreže Reala. S druge strane, Džoel Kembel i Brajan Ruiz donose iskustvo ekipi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija