• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.06.2018

19:05

(VIDEO) KRSTAJIĆ KOMBINUJE! Bane ne igra protiv Čilea, igra bitnija od rezultata!

Fudbal

(VIDEO) KRSTAJIĆ KOMBINUJE! Bane ne igra protiv Čilea, igra bitnija od rezultata!

Podeli vest

Član stručnog štaba fudbalske reprezentacije Srbije Milan Rastavac rekao je da za utakmicu protiv Čilea u sastavu neće biti Branislava Ivanovića zbog povrede, kao i da će selektor Mladen Krstajić izvesti kombinovani sastav i pokušati da "isproba nekoliko kombinacija"

Prijateljska utakmica između Srbije i Čilea igraće se u ponedeljak od 20 časova u Gracu.

- Naša ideja je da proširimo repertoar igrača s kojima raspolažemo, da isprobamo nekoliko kombinacija i najbolje se pripremimo za Svetsko prvenstvo. Planirano je da napravimo šest izmena - rekao je Rastavac novinarima u Bad Valterzdorfu.

Fudbalska reprezentacija Srbije od juče se nalazi na pripremama u austrijskom Bad Valterzdorfu, a sutra je očekuje prva pripremna utakmica protiv Čilea u Gracu.

- Rezultat je bitan u svakoj utakmici, ali protiv Čilea je pre svega bitan način na koji ćemo da dođemo do tog rezultata. Moramo da nađemo najsvrsoshodniji način da se što bolje pripremimo za meč protiv Kostarike, a potim i sve ostale - istakao je pomoćnik Mladena Krstajića.

On je dodao da je ekipa zadovoljna uslovima na pripremama u Austriji, kao i da će predstojeće dve prijateljske utakmice protiv Čilea i Bolivije iskoristiti da se što više uigra.

- Utisci su sjajni, sve što je neophodno, počev od terena, uslova smeštaja i potrebnog mira su vrlo visokom nivou. Sve stvari su birane da se što bolje pripremimo - zaključio je Rastavac.

On nije želeo da komentariše "autentičnost" izjava selektora Kostarike, koji je ocenio da će se njegova ekipa sa Švajcarskom boriti za plasman u drugi krug.

Reprezentativac Srbije Luka Milivojević složio se sa Rastavcem oko uslova smeštaja i mira, ali je imao male zamerke na teren.

- Trava je malo mekša i duža, busen lako ispadne, ali dobro. Uslovi su dobri da se što bolje pripremimo za SP - rekao je Milivojević.

On je kazao da je najbitnije da se ekipa tokom priprema u Austriji što bolje pripremi za rivale na Svetskom prvenstvu.

- Čile i Bolivija sigurno mogu da glume naše rivale, zato su i izabrani, ali mi gledamo da spremimo nas. Sigurno će u tim utakmicama biti dobrih i loših stvari, ali su zato tu, kako bismo te loše stvari popravili - istakao je vezista "orlova".

Upitan kako se ekipa privikla na zvaničnu loptu koja će biti korišćena na Mundijalu u Rusiji, on je rekao da mu "deluje malo lakše od one u Premijer ligi".

- Zvanična lopta deluje da može biti dobro iskorišćena za šut iz daljine, lakša je, bolja. Nadam se da ćemo se adaptirati na pravi način - rekao je Milivojević.

Reprezentaciji društvo na pripremama prave specijalni gosti Saveza Dejan Stanković i Saša Ilić, a Milivojević je ocenio da sigurno mogu pozitivno da utiču na ekipu i prenesu "dosta iskustva".

- Sale je danas stigao... Sjajan je čovek sigurno može da doprinese atmosferi. Čak će i danas odraditi trening s nama - poručio je Milivojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17