• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: FourFourTwo

04.06.2018

14:47

JEDAN SRPSKI DRES JE 15. PO LEPOTI, a drugi među NAJRUŽNIJIM na Mundijalu!

Fudbal

JEDAN SRPSKI DRES JE 15. PO LEPOTI, a drugi među NAJRUŽNIJIM na Mundijalu!

Podeli vest

Srpski gostujući dres specijalno dizajniran za predstojeći Mundijal je na 15. mestu po lepoti, od svih zemalja učesnica, ocenio je britanski magazin FourFourTwo

U pitanju je beli srpski dres, koji ima trobojku vertikalno po sredini.

- Jednostavan, ali sa ukusom, koristeći samo srpsku zastavu kao inspiraciju, pokazao je da je Puma mogla da napravi jedinstveni gostujući dres za svaku reprezentaciju - ocenio je FFT.

Međutim, kada je domaći srpski dres, crveni sa belom pumom na grudima, on je među najružnijim od svih 64!

Taj srpski dres zauzima 62. mesto i magazin je ocenio da je upravo njegov dizajn izazvao mnogo kontroverzi oko opreme koju je spremila Puma za Mundijal.

Najružniji dres šampionata ima Belgija, i to domaćinski, dok je najlepši Nemački domaći.

Celu listu možete da pogledate na ovom linku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija