• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

05.06.2018

00:10

NISMO BILI EKIPA 90 MINUTA! Tošić ne brine: Bolje poraz sad nego u Rusiji!

Fudbal

NISMO BILI EKIPA 90 MINUTA! Tošić ne brine: Bolje poraz sad nego u Rusiji!

Podeli vest

Srbija je poražena od Čilea 1:0 u prvoj od dve pripremne utakmice u Austriji, a Duško Tošić kaže da je bolje što se poraz desio sada nego na Svetskom prvenstvu

- Nismo delovali kako treba, ima više loših stvari, nego dobrih, izašli smo iz treninga, treba da napravimo veliku analizu i vidimo gde smo grešili. Odigrali smo prvu utakmicu posle duže vremena i verovatno nije izgledalo kako treba, ali ne treba da brinemo bolje je što se sad desila ova utakmica nego na Svetskom prvenstvu. Treba svi da budemo pozitivni, i mi i vi novinarI da ne bude kritika. Tek je početak, biće to kako treba -  kazao je Tošić novinarima posle meča. 

 Na pitanje šta ga konkretno brine rekao je da ne bi to iznosio javnosti, ali da tih stvari ima nekoliko. 

- Ne mogu da kažem šta i kako u javnosti. Nismo 90 minuta bili ekipa. Imao više loših nego dobrih momenata. Tu je selektor da vidi gde smo grešili i da popravimo. Nemamo mnogo vremena, napravićemo dobru analizu da vidimo šta dalje. Imamo još 15 dana do prve utakmice i mislim da će to izgledati dobro. 

Tošić koji kaže da je Srbija u drugom poluvremenu mogla da postigne gol. 

- Prvo poluvreme nije bilo nešto posebno, u drugom smo mogli da damo gol, igrali smo otvoreno, iz prekida smo primili gol. Dledamo napred, neće taj gol da nas poremeti.

Narednu proveru "orlovi" imaju 9. maja protiv Bolivije, takođe u Gracu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Није проблем ПОРАЗ, него што немате појма...Ни стратегију ни тактику ни концепцију...!! Па Ви три човека не умете да "увежете" лоптом - а хоћете на светско порвенство...?!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija