• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

05.06.2018

16:35

MITROVIĆ SMIRUJE NAVIJAČE: Nema drame, popravićemo ono što ne štima!

Fudbal

MITROVIĆ SMIRUJE NAVIJAČE: Nema drame, popravićemo ono što ne štima!

Podeli vest

Aleksandar Mitrović, napadač Srbije, kao i saigrači, poručuje navijačima da ne drame posle poraza od Čilea (1:0)

Srbija je u pretposlednjoj proveri pred Mundijal poražena, a što ono što posebno brine je loša igra. 

- Mislim da smo dobro odigrali utakmicu. Izgubili smo, ali možemo da izvučemo
pouke. Igrali smo u nekom izmešanom sastavu, isprobali neke stvari i iskoristili
ovu utakmicu da vidimo nedostatke. Radićemo analizu, videćemo šta nije štimalo
- kazao je Mitrović.

Ovo je prijateljska utakmica, ne treba da se drami. Bilo je i pozitivnih i
negativnih stvari
Aleksandar Mitrović, napadač Srbije

Napadač Srbije napominje da su "orlovi" igrali i sa nekoliko novih igrača, te da je možda i zbog toga izostao pozitivan rezultat.

- Ovo je prijateljska utakmica, ne treba da se drami. Bilo je i pozitivnih i
negativnih stvari. Pozitivno je što je lopta dobro išla, a loše što nismo imali završni pas. Morali smo da budemo konkretniji ispred gola. Igrali smo u izmešanom sastavu, s novim igračima, pa je možda zbog toga ovakav rezultat. Falilo nam je malo mirnoće i sreće. Lopta se u nekoliko navrata odbijala i nismo uspeli da postignemo pogodak, ali isto tako mogli smo i da primimo još jedan. Izgubili smo, ali smo odigrali korektnu utakmicu.

Kao iDuško Tošić i Aleksandar Mitrović je srećniji što je poraz došao na pripremama, a ne protiv Kostarike na startu Mundijala.

- Test utakmice za ovo služe. Bolje da izgubimo sada, nego prvu utakmicu na
Svetskom prvenstvu. Sledeća utakmica služiće da vidimo gde možemo bolje i šta
može bolje. Čile i Bolivija su slični Kostariki. Ne gledamo rivale, gledamo naše
dvorište. Mi imamo naš kvalitet i sigurno da ni protivnicima neće biti lako protiv
nas. Čile je u izmešanom sastavu igrao s vrlo dobrim igračima - poručio je napadač "orlova".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dane

pre 5 godina

Nadamo se na bolje!! Igrali ste kao ovce a trebalo da igrate kao pcele!!!Sve do 16 m islo ! U 16terac nista sano prazna Slama!Treba da ginete jedan za drugog a ne da se pravite vazni! I jeste vazni, nasa srca su uz vas!!!!

Nenad

pre 5 godina

Veliki pozdrav za nase momke Nasa Reprezentacija ce daleko dogurati Samo da ostnu hladne glave. Nadam se polufinale imamo tim za to. NAPRED ORLOVI❤❤❤❤❤

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija