• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

05.06.2018

19:43

KRSTAJIĆ O OBEĆANJU PREDSEDNIKA VUČIĆA: Mi smo tu zbog Srbije, a ne Srbija zbog nas!

Fudbal

KRSTAJIĆ O OBEĆANJU PREDSEDNIKA VUČIĆA: Mi smo tu zbog Srbije, a ne Srbija zbog nas!

Podeli vest

Selektor "orlova" Mladen Krstajić ovrnuo se i na obećanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da će, ukoliko osvoji Mundijal, reprezentacija biti nagrađena sa 10 miliona evra

Predsednik Srbije je pre nekoliko dana istakao da veruje u reprezentaciju koju predvodi Mladen Krstajić, kao i da će se država uvek truditi da pomogne nacionalnom timu.

- Kao što je rekao predsednik Vučić, mi smo tu svi radi Srbije, nije Srbija za nas. Nisam glasao u životu, samo jednom u Bijeljini za mog prijatelja Miću Mićića. Ja poštujem mog predsednika, tako sam vaspitan, a razne spekulacije i priče me ne zanimaju. Smatram da svi treba da podržimo predsednika jer želi dobro Srbiji - istakao je Krstajić i potom se osvrnuo na premije.

- Nećemo da izvlačimo pare iz budžeta, zato nismo tražili veće premije. I ovo je dovoljno - dodao je selektor Srbije. 

GLAVA ME BOLI OD KADA SAM SELEKTOR! Krstajić kao nikad do sada: O Banetu, Stojkoviću, Sergeju, kritikama...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17