• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

06.06.2018

14:17

MI BALKANCI KAD TREBA DA SE POKAŽEMO KIKSNEMO! Najdoski: Srbija i Hrvatska mogu svima da pariraju!

Fudbal

MI BALKANCI KAD TREBA DA SE POKAŽEMO KIKSNEMO! Najdoski: Srbija i Hrvatska mogu svima da pariraju!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ilija Najdoski, član čuvene šampionske generacije iz 1991. godine, izjavio je da Srbija i Hrvatska mogu svakom da pariraju na Mundijalu i da bi voleo da nekadašnji zemljaci budu iznenađenje u Rusiji

- Pre svega bitno je da igraju dobar fudbal. Dalje, po mom mišljenju, najvažnije će biti da zadrže dobru atmosferu, pokažu pravo drugarstvo. Mi Balkanci smo poznati da na velikim takmičenjima kad treba da se pokažemo napravimo kiks. Ali, ako harmonija u ekipi bude na visokom nivou mislim da i Srbija i Hrvatska mogu da igraju protiv svake selekcije na ovom prvenstvu - rekao je Najdoski novinarima na Zlatiboru gde boravi na Kupu prijateljstva.

On nije hteo da prognozira ko će biti novi svetski prvak, ali je istakao da veruje da može da se dogodi neko iznenađenje.

- Ipak, Brazil je svakako među favoritima jer ima veliki kvalitet. Španija može da napravi dobar rezultat, ali najviše bih voleo kada bi Srbija i Hrvatska napravile izneneđenje - zaključio je Najdoski.

Ljubimac Zvezdinih navijača 27 godina posle osvajanja evropske i svetske titule ističe da tek sa ove distance shvata kakvi su to uspesi bili.

- Iskreno da vam kažem, posle tih uspeha u Bariju i Tokiju niko od nas igrača nije ni bio svestan šta smo postigli. Tek sada, sa ove distance, posle 27 godina shvatamo kakav smo rezultat ostvarili i koliki je to uspeh za svakog fudbalera.

On je ocenio da je Zvezdina zadnja linija minule sezone igrala veoma dobro i da je velika šteta što nije eliminisan CSKA iz Moskve u Ligi Evrope, jer se to objektivno moglo.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija