• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

06.06.2018

22:10

SALAH NE IDE U BARSELONU! Egipćanin ostaje u Liverpulu

Fudbal

SALAH NE IDE U BARSELONU! Egipćanin ostaje u Liverpulu

Podeli vest

Menadžer egipatskog fudbalera Mohameda Salaha negirao je navode medija da je svog klijenta ponudio Barseloni

Španski AS preneo je da je menadžer Rami Abas Isa ponudio Barseloni Salaha, ako taj ne uspe ovog leta da dovede Antoana Grizmana iz Atletiko Madrida.

- To se nikada nije dogodilo - naveo je Rami Abas Isa na Tviteru.  

Salah je imao odličnu sezonu u Liverpulu, postigao je 42 gola u svim takmičenjima i za njega su zainteresovani najveći evropski klubovi, ali nije poznato da li je Barselona medju njima.

AS je naveo da bi Liverpul tražio više od 100 miliona evra za Salaha.
Barselona i Liverpul su poslovali ove godine, nakon što je engleski klub u januaru prodao Filipea Kutinja.

Salah se oporavlja od povrede ramena koju je zadobio u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida i pokušava da se spremi za utakmice reprezentacije Egipta na Svetskom prvenstvu u Rusiji.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija