• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.06.2018

13:36

PELE PLJUJE PO OBIČAJU: Nismo tim, ne može Nejmar sve sam!

Fudbal

PELE PLJUJE PO OBIČAJU: Nismo tim, ne može Nejmar sve sam!

Podeli vest

Jedan od najboljih fudbalera ikada Brazilac Pele smatra da petostruki šampion sveta i rival Srbije na Mundijalu nije timski na potrebnom nivou, iako je pojedinačno snažan

- Imam puno poverenje u selektora Titea, ali sam zabrinut jer se približava Svetsko prvenstvo, a mi i dalje nemamo dobar tim. Individualno smo jaki, ali nismo tim - rekao je Pele medijima u domovini.

Pele misli da Brazil ne može da bude prvak sveta ako se samo osloni na oporavljenog Nejmara.

- Sazreo je, ima veće iskustvo, ali ne može sam da osvoji trofej. Prvak sveta postaje tim - upozorio je najbolji strelac u istoriji "selekaa" sa 77 golova.

Brazil i Srbija se sastaju tek u trećem kolu E grupe 27. juna, posle duela sa Švajcarskom i Kostarikom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zabrinutist

pre 5 godina

Jeste, baš se Pele zabrinuo što nemaju tim, jer im je Srbija protivnik u grupi. Tresu im se gaće.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija