• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Izvestia

08.06.2018

14:32

RUSI LUDI KAO STRUJA: Svaki deseti veruje u osvajanje SVETSKE TITULE!

Fudbal

RUSI LUDI KAO STRUJA: Svaki deseti veruje u osvajanje SVETSKE TITULE!

Podeli vest

Svaki deseti Rus čvrsto veruje da njihova fudbalska reprezentacija može da osvoji Svetsko prvenstvo

Sveruski centar za istraživanje javnog mnjenja objavio je rezultate ankete, po kojoj 11% odsto Rusa veruje u osvajanje Mundijala.

Interesantno je da više u to veruju žene, nego muškarci.

Kada je reč o ostalim kandidatima za titulu, 15 odsto Rusa veruje da će to biti Nemci, 15 odsto veruje i u Brazilce, a devet odsto u Špance.

Najpopularniji igrači sveta su za Ruse Leo Mesi i Kristijano Ronaldo, dok im je omiljeni igrač iz njihove reprezentacije golman Igor Akinfejev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija