• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2018

21:32

BIĆE SEKSA, ALI PO RASPOREDU! Brazilci neće apstinirati tokom Mundijala u Rusiji!

Fudbal

BIĆE SEKSA, ALI PO RASPOREDU! Brazilci neće apstinirati tokom Mundijala u Rusiji!

Podeli vest

Fudbaleri Brazila moći će da imaju seks na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ali samo u tačno određenim terminima, poručio je doktor tima Rodrigo Lasmar

Mnogi stručnjaci smatraju da bi za sportiste bilo najbolje da su u karantinu tokom takmičenja, međutim, Lasmar nije saglasan s tim.

On veruje da viđanje sa suprugama neće uticati loše na njihove fudbalere, ali pod uslovom da to bude u određenim terminima.

Bez uzdržavanja
Apstinencija ne pomaže igračima, naprotiv, pomoći će im čak i da samo masturbirajuDoktor Vera Ribeiro, seksualni terapeut

Najbolje za sve

Svetsko prvenstvo u Rusiji počinje 14. juna i trajaće do 15. jula, a "karioke" će igrati u grupi E sa Srbijom, Kostarikom i Švajcarskom. Prema Lasmarovim rečima, fudbaleri Brazila će tokom takmičenja moći normalno da se viđaju sa suprugama i devojkama, ali samo u danima kad nemaju mečeve.

- Naši fudbaleri neće imati zabranu da imaju odnose sa suprugama i ženama, ali one neće moći po ceo dan da budu sa igračima. Biće tačno određeno vreme kada će moći da ih posećuju. To će biti uglavnom tokom slobodnih dana, kada nemaju utakmicu. Tako će biti najbolje za sve - objasnio je Lasmar.

On je istakao da ne vidi ništa loše u tome da profesionalni sportisti imaju seksualne odnose za vreme turnira, naprotiv.

Različite zemlje, različita pravila

Pitanje seksualnih odnosa tokom Mundijala različito je rešeno među reprezentacijama. Tako će, za razliku od Brazilaca, Nemci apstinirati tokom čitavog turnira odlukom selektora Joakima Leva. Selektor Nigerije Gernot Ror zabranio je igračima da imaju seks sa lokalnim devojkama. Suprotno od njih, Argentinci su čak napravili i priručnik u kojem je objašnjeno kako se zbližiti s Ruskinjama. Što se tiče reprezentacije Srbije, naš selektor Mladen Krstajić se nije zasad oglašavao ovim povodom.

- Seks je prirodna i normalna stvar. To ne može nikako da škodi igračima i da utiče na njihovu igru. Posebno jer je tim Brazila sastavljen od mladih i zdravih igrača, punih snage. Zato je sasvim normalno da iskoriste priliku kako bi se oslobodili od pritiska i opustili se. Svakako da će im to biti potrebno tokom takmičenja - istakao je doktor Lasmar.

Podrška koleginice

Sa njim je saglasna i njegova koleginica, doktorka Vera Ribeiro, supruga golmana Portugala Ruija Patrisija. Ona je psiholog specijalizovan za seksualnu terapiju, a u svojoj knjizi " Priručnik za zavođenje" objasnila je da apstinencija ne može da pomogne igračima.

- Treneri koji svojim igračima zabranjuju da imaju odnose čine im više štete nego koristi. Ništa pozitivno se ne dobija apstinencijom, to ne može da pomogne igraču. Uzdržavanje od seksa ne utiče na njihovu bolju igru. Fudbaleri bi trebalo da vode normalan život - istakla je Ribeiro i dodala:

- Čak može da im pomogne i ako masturbiraju. Igrači koji se samozadovoljavaju bolje podnose stresne situacije i sve ono što ih očekuje tokom takmičenja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija