• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.06.2018

10:14

(VIDEO) KONAČNO SALAH O RAMOSU: Kada već sve zna, mogao je i da kaže da li ću biti spreman za SP!

Fudbal

(VIDEO) KONAČNO SALAH O RAMOSU: Kada već sve zna, mogao je i da kaže da li ću biti spreman za SP!

Podeli vest

Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah oglasio se posle skoro dve nedelje od utakmice finala Lige šampiona koju je završio posle pola sata igre zbog povrede posle duela sa Serhiom Ramosom

U prethodnom periodu se mnogo pričalo i pisalo o povredi Mohameda Salaha. Postojala je mogućnost da će sjajni napadač čak propustiti i Svetsko prvenstvo, ali se to ipak neće desiti.

Pre nekoliko dana se oglasio i Serhio Ramos, koji odbacuje krivicu za povredu Salaha, a ironično je rekao i da se Roberto Firmino prehladio jer je kap njegovog znoja pala na dres Brazilca.

Sada je konačno i Salah rekao ono što mu je na duši.

- Šta da vam kažem, mogu da se nasmejem, pretpostavljam da pošto me je rasplakao, sad pokušava da me nasmeje. Kada već sve zna, mogao je odmah da mi kaže da li ću igrati na Svetskom prvenstvu - rekao je Salah u intervjuu za Marku.

Na pitanje da li je Ramosov start bio normalan, Egipćanin je odgovorio:

- Ne znam. Možda. To je najgori trenutak moje karijere. Kada sam pao, odmah uz bol se i javila briga, potom bes i tuga, prvo što neću moći da nastavim finale, a onda i zbog Mundijala - istakao je Salah.

Otkrio je i da mu se kapiten Reala javio posle finalne utakmice.

- Jeste mi poslao poruku, ali nikada mu nisam odgovorio da je u redu to što je učinio - poručio je sjajni napadač.

On je poručio i da nije siguran da li će biti sprema za prvu utakmicu na Mundijalu koju Egipat igra protiv Urugvaja.

- Jeste mi rame bolje, ali nisam siguran za prvu utakmicu, to zavisi kako ću se osećati. Učiniću sve da igram, 28 godina nismo bili na prvenstvu, to je apsurdno iako smo osvojili prvenstvo Afrike sedam puta i bili šampioni od 2006. do 2010. Osećali smo da moramo to da učinimo, da napravimo nešto po čemu će nas zemljaci pamtiti. Za nas ovo je već veliki uspeh, kao kad je recimo Španija bila prvak sveta - zaključio je Salah.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija