• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.06.2018

12:28

(FOTO) NEŠTO OPASNO SE KUVA NA "ČIZMI"! Sergej se sprema za SP, a Juve i Lacio spremaju "bombu"!

Fudbal

(FOTO) NEŠTO OPASNO SE KUVA NA "ČIZMI"! Sergej se sprema za SP, a Juve i Lacio spremaju "bombu"!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić priprema se zajedno sa saigračima iz nacionalnog tima za Mundijal, a za to vreme se u Italiji odlučuje o njegovoj budućnosti

Lacio i Juventus su uveliko u pregovorima oko transfera fudbalera rimskog kluba, o čemu svedoči i poslednje izdanje dnevnika Tutosport.

Na njoj su predsednik Lacija Klaudio Lotito i direktor "Stare dame" Đuzepe Marota, snimljeni kako razgovaraju, a tema je srpski fudbaler.

Iako je prvi čovek Rimljana u više navrata ponavljao da Sergej ne može samo u Juventus, izgleda da je došlo do preokreta, a postavlja se pitanje šta je uticalo na tako nešto.

Juventus je nedavno ponudio 70 miliona evra plus Danijelea Ruganija, ali to je samo nasmejalo čelnike Lacija koji su poručili da neće pustiti Milinkovića- Savića za manje od 120 miliona evra.

Da li je "stara dama" ispunila zahtev Lacija ili je bar blizu pomenute sume, za sada nije poznato, ali Tutosport piše da je sastanak čelnika dva tima znak da je Milinković-Savić sve bliže Juventusu.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

ON PSIHIČKI NIJE SPREMAN ZA MUNDIJAL I NIJE TREBAO UOPŠTE DA BUDE U SASTAVU. NJEMU JE MOZAK U ITALIJI I BROJI LOVU KOJU ĆE DA MU KEŠIRAJU ZA UGOVOR.

Nepoznati

pre 5 godina

Nista nevalja taj SMS. Koliko ovi koji ga kritikuju nemaju pojma o fudbalu,a prave se da su svu pamet ovog sveta popili.Bice da mu daju tolike pare zato sto pojma nema,medju deset najboljih veznih na planeti u ovom trenutku.Vise cene nekog trenera koji nikoga ne trenira,a pre toga neke nizerazredne klubove,ne biva to tako.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija