• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.06.2018

14:32

​MOJA ZEMLJA JE SRBIJA, A NE ŠPANIJA! Sergej o "orlovima", očekivanjima na Mundijalu, idolu, poređenju sa Zidanom...

Fudbal

​MOJA ZEMLJA JE SRBIJA, A NE ŠPANIJA! Sergej o "orlovima", očekivanjima na Mundijalu, idolu, poređenju sa Zidanom...

Podeli vest

Najskuplji fudbaler srpske reprezentacije Sergej Milinković-Savić istakao je da bi osvajanje medalje na Mundijalu bilo ispunjenje sna za njega

Na Svetskom šampionatu u Rusiji biti će oči navijača "orlova" biti uprte u Sergeja, od koga se očekuje da bude predvodnik nove generacije našeg nacionalnog tima.

- Nemam problem sa pritiskom, volim pritisak, izvlači najbolje iz mene. Tada se osećam najbolje i svi koji me znaju to mogu da potvrde - rekao je Sergej za sajt FIFA.

Iza veziste Lacija je sjajna sezona, a kako piše na sajtu FIFA, Milinković-Savića porede sa Zinedinom Zidanom.

- Naravno da mi takvo poređenje prija. Ipak, smatram da više podsećam na Jaju Turea. Kada je reč o idolima, moram da kažem da je Nemanja Matić jedan od njih - istakao je popularni SMS.

Sergej je imao opciju da igra za reprezentaciju Španije, ali je izabrao Srbiju.

- Veoma dobro znam odakle dolazim i kome pripadam. Moja zemlja je Srbija i ponosan sam što je tako. Bio sam najsrećniji na svetu kada sam saznao da ću biti deo ekipe koja će predstavljati Srbiju na Mundijlu - istakao je Milinković-Savić.

Na pitanje šta bi osvajanje medalje na Svetskom prvenstvu za njega značilo, Sergej je odgovorio:

- Ostvarenje dečačkog sna! 

(FOTO) NEŠTO OPASNO SE KUVA NA "ČIZMI"! Sergej se sprema za SP, a Juve i Lacio spremaju "bombu"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija