• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

09.06.2018

20:40

REZULTAT NAS NEĆE ZAVARATI! Krstajić video i stvari koje mu se nisu svidele u igri!

Fudbal

REZULTAT NAS NEĆE ZAVARATI! Krstajić video i stvari koje mu se nisu svidele u igri!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je posle ubedljive pobede nad Bolivijom (5:1) da taj rezultat neće zavarati "orlove" pred polazak za Rusiju

Srbija je odigrala odličnu utakmicu u poslednjoj proveri pred Mundijal, pa sa mnogo više samopouzdanja kreće na put na najveću svetsku fudbalsku smotru.

- Najbitnije je da smo dobili utakmicu, da idemo sa većom dozom samopouzdanja na put, ali je bilo i dosta dobrih stvari, ali i nekih koje ćemo morati da popravimo. Rezultat nas neće zavarati, ne smemo da dozvolimo euforiju, moramo da budemo čvrsto na zemlji - rekao je posle utakmice Mladen Krstajić.

Na pitanje koje su dobre, a koje loše stvari koje je video, selektor je odgovorio:

- Moramo da popravimo preuzimanje igrača u fazi odbrane, pa kod presinga, ali sve su to stvari koje ne mogu da se isprave preko noći. Bitan je odnos igrača, zalaganje, htenje da ispolje sve ono što smo radili desetak dana. Lopta je išla bolje, imali smo manje dodira - ocenio je Krstajić.

Selektor je istakao da je srećan zbog Mitrovićevog het-trika, da sa Banetom Ivanovićem nema nikakvih problema i da je Sergej Milinković-Savić pravi profesionalac, koji je odmah prihvatio da se oproba u novoj ulozi, malo defanzivnijoj na terenu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
steva

pre 5 godina

Kakva euforija zemljace , pa ovi su losiji tim od Chukarickog . Diskutabilno je da li je FSS trebao naci jaceg protivnika za generalnu probu , to stoji . Npr . mozda je bolje da igraci steknu kakvo takvo samopuzdanje ubedljivom pobedom protiv Bolivije , nego da smo igrali protiv , recimo , Spanije i dobili po usima istim rezultatom . Nego , ti dobro obrati paznju na odbranu , na to da ti Sergej ima mali broj kontakata sa loptom , da ti poluvreme moze ladno igrati Radonjic umesto Kostica , da bi Tadic morao da prestane sa komlikovanjem itd . I da ti ekipa odigra na istom nivou i drugo poluvreme , a ne da onako padnu .

Nemanja

pre 5 godina

Stevo, odlican komentar. Sergej je imao jako malo dodira sa loptom. Radonja je babaroga od igraca. Plasim se da je Nikola Milenkovic jako mlad igrac da bi se bacio u vatru na svetskom prvenstvu. Konstantnost je jako bitna. Svaka ekipa ima pad ali nesme jedno poluvreme. Sergej se vise puta otkrivao ali mu igraci nisu dali loptu, valjda nije neka zavera, videcemo. Bolje da smo igrali protiv jedne Italije nego C tima iz Bolivije. Trebalo je ekipu zadnjih meseci uigravati za ofanzivniju varijantu, sa jednim zadnjim veznim i dva ofanzivna vezna. Na primer Sergeja iza napadaca sa Tadicem na sredini a desno Zivkovica i levo Radonjica. Zna valjda Krstajic sta radi,. Srecno Orlovi, pozdrav

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija