• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.06.2018

13:06

"VEČITI" PALE MOTORE! Zvezda i Partizan u ponedeljak počinju pripreme!

Fudbal

"VEČITI" PALE MOTORE! Zvezda i Partizan u ponedeljak počinju pripreme!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana okupiće se u ponedeljak pred početak priprema za novu sezonu

Aktuelni šampion Srbije, ekipa Crvene zvezde, okupiće se na stadionu "Rajko Mitić", gde će početi pripreme za sezonu u kojoj će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

Zvaničan početak zakazan je za 18.00. Crvena zvezda će u Beogradu biti do 14. juna, kada će na prvu fazu priprema otputovati na Zlatibor. Tamo će boraviti do 21. juna, kada će se vratiti u Beograd. 

Drugu fazu priprema crveno-beli će obaviti od 23. juna do 3. jula u Austriji, gde je planirano da se igraju četiri prijateljske utakmice. 

Zvanična sezona za Crvenu zvezdu počeće 10. ili 11. jula prvom utakmicom prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Rival će biti poznat 19. juna na žrebu u Nionu. 
Fudbalski klub Partizan okupiće svoj tim takođe u ponedeljak, ali u prepodnevnim časovima, u sportskom centru Teleoptik u Zemunu. 

Zvanična prozivka igrača zakazana je za 10.00, posle čega će crno-beli imati prvi trening.  Partizan je vicešampion Srbije i novu sezonu počeće utakmicama prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija