• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.06.2018

19:38

(VIDEO) KADIROV DOČEKAO SALAHA! Čečeni u transu zbog dolaska reprezentacije Egipta!

Fudbal

(VIDEO) KADIROV DOČEKAO SALAHA! Čečeni u transu zbog dolaska reprezentacije Egipta!

Podeli vest

Fudbaleri Egipta stigli su na Mundijal u Rusiju, i to u Čečeniju, gde ih je ugostio prvi čovek republike, Ramzan Kadirov

"Faraone", koji će biti u hotelu u Groznom, domaćini su dočekali tradicionalnim plesom "lezginka", u tradicionalnoj čečenskoj nošnji, a nije moglo ništa da prođe bez Ramzana Kadirova.

On je Salaha nazvao najboljim igračem na svetu i savršenom osobom, a dugo je čekao na trenutak da se fotografišu.


Najbolji fudbaler Egipta nije trenirao i nije izvesno da će biti spreman start Mundijala, iako je rekao da se oseća bolje i da ga rame manje boli posle zahvata Serhija Ramosa, pa se nada da će biti u pogonu već za Urugvaj u petak od 14 časova. 


Što se Kadirova tiče, on je pokušao da se izbori da Grozni bude grad domaćin Mundijala, ali do toga ipak nije došlo.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija