• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.06.2018

23:20

ŠOK ZA ARGENTINU PRED MUNDIJAL! Mesi se povlači iz reprezentacije!?

Fudbal

ŠOK ZA ARGENTINU PRED MUNDIJAL! Mesi se povlači iz reprezentacije!?

Podeli vest

Napadač Barselone Lionel Mesi priznao je da bi mogao da završi reprezentativnu karijeru posle Svetskog prvenstva u Rusiji

Jedan od najboljih igrača svih vremena se posle poraza od Čilea u finalu Kupa Amerike 2016. povukao iz nacionalnog tima, ali je kasnije odlučio da ponovo obuče dres "gaučosa".

- Da li mogu da završim karijeru u reprezentaciji posle Svetskog prvenstva? Ne znam, sve će zavisiti od toga kako se Mondijal završi za nas - istakao je Mesi za "Sport.es" i dodao:

- Izgubili smo tri finala, što je dovelo do nekih teških trenutaka u odnosima sa argentinskom štampom. Imamo različite poglede na značaj plasmana u finale. Nije lako doći do finala i to treba da se ceni - rekao je najbolji igrač "gaučosa".

Mesi nije želeo da prognozira koliko Argentina može daleko na šampionatu u Rusiji.

- Na Mundijalu će biti mnogo dobrih fudbalera, ali Argentina takođe ima izuzetno kvalitetne igrače, koje bi poželela svaka reprezentacija - istakao je Mesi.

Argentina je na Svetskom prvenstvu u grupi sa Hrvatskom, Islandom i Nigerijom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija