• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

13.06.2018

07:00

(FOTO) INFORMER U RUSIJI: JOVIĆ I VELJKOVIĆ NA IVICI TUČE! Prve varnice u reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu!

Fudbal

(FOTO) INFORMER U RUSIJI: JOVIĆ I VELJKOVIĆ NA IVICI TUČE! Prve varnice u reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu!

Podeli vest

Najmlađi su bili najborbeniji i najagresivniji tokom jednog treninga reprezentacije Srbije u Rusiji

Pred sam kraj treninga u Svetlogorsku žestoke duele vodili su napadač Luka Jović (20) i štoper Miloš Veljković (22), ali se srećom sve završilo sa nekoliko oštrih startova i na verbalnom sukobu.

Doskorašnji mladi reprezentativci želeli su da se dokažu u specifičnoj atmosferi, pred više od 500 simpatizera naše selekcije, koji su došli da ohrabre "orlove" pred početak Mundijala.

Sve za pogodak

Tako i treba
Zadovoljni smo što se na treninzima igra brzo, jako, oštro, sa željom da se pobediIzvor iz FSS

Počelo je tako što je u igri na dva gola Veljković pokušao da zadrži napadača Ajntrahta u izglednoj šansi. Jović se okrenuo oko štopera, ali tako što mu je pocepao majicu ispod trening dresa i onda postigao gol za svoj tim. Taj potez je mnogo iznervirao mladog defanzivca, pa je u prvom narednom duelu, samo nekoliko trenutaka kasnije, veoma oštro startovao s leđa na Jovića i oborio ga na zemlju. Igra je nastavljena, lopta je otišla kod drugog saigrača...

Mladi napadač bio je veoma iznenađen, ustao je, raširio ruke i gestikulirao ka Veljkoviću da se smiri, čudeći se zašto je štoper Verdera bio tako oštar. Veljković je prvo pokušao da ga u potpunosti ignoriše, pa se onda i Jović naljutio, obojica su digli ton i ušli u kratku raspravu. Sve se srećom završilo na tome, a koji minut kasnije i selektor Mladen Krstajić svirao je kraj treninga.

Vidić i Kežman povredili jedan drugog

Jedan od ključnih detalja kraha reprezentacije Srbije i Crne Gore na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006. bio je sukob Nemanje Vidića i Mateje Kežmana na jednom od poslednjih pripremnih treninga. Kežman je nekoliko godina kasnije opisao da su to bili žestoki dueli u kojima su jedan drugom naneli povrede, a pokušaji Dejana Stankovića da ih izmiri bili su uzaludni.

Igrači su se mirno razišli, najiskusniji poput Kolarova, Ivanovića, Matića, Kostića ostali su još malo da se poigraju s loptom, a Veljković i Jović su otišli svako na svoju stranu.

Bore se za sebe

Iz stručnog štaba nisu želeli tom detalju da pridaju važnost, već su samo objasnili da je reč o uobičajenom duelu dvojice mladih igrača.

- Ne obraćamo pažnju na njihov duel jer bi time sve moglo da dobije pogrešnu konotaciju. U stvari smo veoma zadovoljni što je tako, što se na treninzima igra brzo, jako, oštro, sa željom da se pobedi. Svako se bori za svojih pet minuta više na terenu. Uostalom, vi novinari ste zamerili posle utakmice s Čileom da nismo bili agresivni u prijateljskoj utakmici, pa nije valjda problem i sad kad sve pršti od duela, borbe i želje za pobedom - kaže jedan od članova delegacije FSS u neformalnom razgovoru.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija