• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.06.2018

21:39

(FOTO) I ENGLEZI STIGLI U RUSIJU! Dočekale ih jake mere obezbeđenja!

Fudbal

(FOTO) I ENGLEZI STIGLI U RUSIJU! Dočekale ih jake mere obezbeđenja!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Engleske doputovala je u utorak u Rusiju, u nadi da će mladi tim za Svetsko prvenstvo na čelu sa kapitenom Harijem Kejnom moći da otrese razočarenja sa poslednjih velikih takmičenja 

Nakon sletanja u Sankt Peterburg, ekipa Gareta Sautgejta uputila se u svoju bazu, u primorskom gradu Repino, 45 kilometara od tog grada, gde će nastaviti pripreme za prvi meč na Mundijalu protiv Tunisa. 
Fudbaleri Engleske u hotel stigli uz velike mere sigurnosti i praćeni velikim brojem medija.

- Ovo je takmičenje koje svi sanjaju da osvoje. Bio bih iznenađen da većina igrača nije rekla da je Svetsko prvenstvo najveći sportski događaj na svetu - rekao je Kejn.

AP PHOTO


Engleska je takmičenja na šampionatu sveta pre četiri godine završila u grupnoj fazi, a nakon toga je usledilo još jedno razočarenje pošto je na Evropskom prvenstvu ispala u osmini finala od Islanda.

Engleska će u Grupi G igrati i protiv debitanta, selekcije Paname, i Belgije.  




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija