• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

13.06.2018

08:57

GLEDAJTE "ORLOVE" NA TRGU NIKOLE PAŠIĆA! Prenos utakmica Svetskog prvenstva na velikom video zidu!

Fudbal

GLEDAJTE "ORLOVE" NA TRGU NIKOLE PAŠIĆA! Prenos utakmica Svetskog prvenstva na velikom video zidu!

Podeli vest

Građani Beograda moći će da sve utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu gledaju na Trgu Nikole Pašića preko video zida, čije se montiranje završava u sredu

- Završavamo montiranje video zida. Trg Nikole Pašića će se narednih mesec dana zvati Mundijalski trg i biće mesto odakle će građani moći da gledaju sve utakmice Svetskog prvenstva. Nas najviše interesuju naše utakmice, prva je već u nedelju, ali i sve druge utakmice. To je najveća sporatska manifestacija posle Olimpijade. Sasvim sigurno će biti veliki broj građana koji će gledati - rekao je Goran Vesić u Jutarnjem programu RTS-a.

Vesić je dodao da se na taj način Beorgad pridružuje velikim gradovima, čije reprezentacije učestvuju na Svetskom prvenstvu, da se na otvorenom organizuje gledanje utakmica. 

- Verujemo da će veliki broj građana doći, da ćemo zajedno uživati, da ćemo slaviti pobede naše reprezentacije i da ćemo se radovati dobrom fudbalu - poručio je Vesić. 

Na pitanje da pojasni šta znači to što je RTS preneo pravo javnog prenošenja utakmica Beogradskoj kulturnoj mreži, Vesić je objasnio da RTS ima pravo javnog prikazivanja utakmica, a Beogradska kulturna mreža je otkupila to pravo i zajedno sa Gradom Beogradom organizuje besplatno gledanje utakmica. 

- To je pravi način na koji se poštuju sva autorska prava u svetu, a i u Srbiji -  rekao je Vesić koji je novinaru RTS-a poklonio kačket s znakom Fudbalskog Saveza Srbije i natpisom "Vidimo se u Rusiji". 

Izrazio je uverenje da će srpska reprezentacija igrati dobro i da će se plasirati u drugi krug. 

- Posle osam godina smo na velikom takmičenju, željni smo da gledamo našu reprezentaciju, nadam se da će nas naši momci obradovati - poručio je Vesić.

On je dodao da će gledanje utakmica na Trgu Nikole Pašića trajati do 15. jula.

- Mi ćemo sve utakmice ovde organizovati. Ljudi će ovde moći da se okrepe. Uzeli smo jedan od lepših gradskih trgova i odavde ćemo podržavati našu reprezentaciju jer neće svi navijači biti u Rusiji. Cela zemlja će navijati za reprezentaciju. Sutra počinje Mundijal, vreme je da stanemo iza njih - zaključio je Vesić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

"Орлови" ...?! Или: ... - "Пилићани"...?...Видећемо - истину...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija