• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2018

17:18

(FOTO/VIDEO) SEĆATE LI SE HOBOTNICE POLA? Stigao je novi "prorok" - gluvi mačak Ahil!

Fudbal

(FOTO/VIDEO) SEĆATE LI SE HOBOTNICE POLA? Stigao je novi "prorok" - gluvi mačak Ahil!

Podeli vest

Sećate se hobotnice Pola, koji se proslavio prognozama na Mundijalu u Južnoj Africi 2010. godine? E, i rusi imaju svog "proroka", a u pitanju je mačak Ahil

Zvanični "prorok" Svetskog šampionata u Rusiji je gluvi mačak Ahil i on će prognozirati utakmice narednih mesec dana.

APphoto

Za početak, Ahil je imao zadatak da pogodi pobednika duela koji otvara šampiona Rusija - Saudijska Arabija. Ni po babu ni po stričevima, ako je verovati Ahilu, pobedu će odneti domaćin takmičenja! 

Reuters

Videćemo da li će pogoditi, kao i šta će prognozirati za utakmicu Srbija - Kostarika


Reuters




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija