• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm

14.06.2018

09:09

(VIDEO) OTKRIVENA TAJNA MIJATOVIH BELIH KOPAČKI! Saveljić: Morao je da ih nosi!

Fudbal

(VIDEO) OTKRIVENA TAJNA MIJATOVIH BELIH KOPAČKI! Saveljić: Morao je da ih nosi!

Podeli vest

Misterija belih kopački koje je Predrag Mijatović nosio tokom Mundijala 1998. godine, a koje su još više bole oči javnosti nakon što je promašio penal protiv Holandije, napokon je otkrivena

Nekadašnji jugoslovenski reprezentativac Niša Saveljić, koji je igrao 20 minuta na meču sa Holandijom na tom Svetskom prvenstvu, ispričao je crnogorskim medijima da je Mijatović morao da nosi bele kopačke.

Peđa je rekao da je dobio naredbu od Pume da nosi bele kopačke, a to mu se nikako nije svidelo. Svi mi fudbaleri smo negde sujeverni - otkrio je Saveljić.

On i dalje, 20 godina kasnije, ne može da preboli eliminaciju sa Mundijala u Francuskoj.

- Ko zna gde bismo završili da smo prošli dalje. Nijanse su odlučivale. Ostaje žal za tom propuštenom šansom i tim penalom. To je pečat naše generacije. Holandija je bila bolja u prvom delu, a mi u drugom - rekao je Saveljić.

Bivši štoper Jugoslavije je otkrio i da se nedavno video sa Patrikom Klajvertom i Edgarom Davidsom, zvezdama tog holandskog tima i ostao iznenađen da se i njih dvojica savršeno sećaju cele utakmice.

Razgovarao sam sa Davidsom i Klajvertom o tom meču, svega se sećaju. Edgar mi je čak pričao kako je lopta nekoga zakačila kod njegovog gola za 2:1 - ispričao je Niša Saveljić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deki

pre 5 godina

steta.secam se dobro i kad je onaj odmah nagazio batu.to je bilo za crveni.pomocni sudija pores stoji.nije mogao da svira i penal i crveni

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija