• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.06.2018

14:41

MITROVIĆ KOŠTA 23 MILIONA! Njukasl zacepio cenu za srpskog golgetera

Fudbal

MITROVIĆ KOŠTA 23 MILIONA! Njukasl zacepio cenu za srpskog golgetera

Podeli vest

Engleski premijerligaš Njukasl pustiće prvog centarfora reprezentacije Srbije Aleksandra Mitrovića u drugi klub u slučaju ponude od 23 miliona evra

Mitrović je drugi deo prošle sezone proveo kao pozajmljen fudbaler u Fulamu, kome je sa 12 golova pomogao da izbori povratak u Premijer ligu, posle čega je Njukasl izrazio spremnost da ga proda u letnjem prelaznom roku, javlja Skaj Sport.

Mitroviću ugovor ističe za dve godine i trenutno je fokusiran isključivo na Mundijal u Rusiji, iako za njega postoji interesovanje velikog broja klubova, ispred svih Fulama na čelu sa menadžerom Slavišom Jokanovićem.
Bivši napadač Partizana 2015. godine stigao je iz Andelehta u Njukasl za 18 miliona evra i do sada je postigao 17 golova na 72 utakmice.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija