• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.06.2018

15:17

RUSI VEĆ POBEDILI! Na "Lužnjikiju" unapred upisali tačan rezultat utakmice

Fudbal

RUSI VEĆ POBEDILI! Na "Lužnjikiju" unapred upisali tačan rezultat utakmice

Podeli vest

Prva utakmica na Mundijalu nije ni počela, a Rusi su već upisali ubedljivu pobedu i tri boda

Ako je verovati semaforu na stadionu "Lužnjiki", Rusija će na otvaranju pobediti Saudijsku Arabiju sa 3:1, uz dva gola Smolova, a biće i penal za domaćina, koji će iskoristiti Ignjaševič.

Naravno, u pitanju je bila proba semafora nekoliko sati pre početka svečanog otvaranja i utakmice, ali jasno govori šta Rusi očekuje od svog tima na premijeri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija