• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

14.06.2018

19:33

SRBI SU OK! RUSKINJE, NEMOJTE SE SEKSATI SA AMERIMA, NEMCIMA, BRAZLCIMA...! Duma izdala 'pravilnik' za seks na SP!

Fudbal

SRBI SU OK! RUSKINJE, NEMOJTE SE SEKSATI SA AMERIMA, NEMCIMA, BRAZLCIMA...! Duma izdala 'pravilnik' za seks na SP!

Podeli vest

Predsednica odbora ruske Dume za pitanje porodice pozvala Ruskinje da tokom svetskog prvenstva u fudbalu ne stupaju u seksualne odnose sa stranim navijačima

Prema rečima Tamare Pletnove, takvo ponašanje Ruskinja stvorilo bi mnogo problema, poput toga da se rađaju deca u porodici s jednim roditeljem ili se dešava da decu odvedu očevi.

- Čak i ako se dese brakovi nakon takvih situacija, devojke ne umeju iz njih da se izvuku. Onda, dolaziće u moju komisiju, plaču, oduzeto im je dete i tako dalje -  kazala je Pletnova i podsetila šta se dogodilo nakon olimpijskih igara održanih u Moskvi 1980. "Porastao je broj samohranih majki i to drastično - istakla je ona.

- Ta deca su kasnije patila i patila. A još ako je u pitanju otac druge rase… Trebalo bi da rađamo našu decu. Nisam nacionalista, ali ipak… Znam da i deca pate, a onda ih očevi napuste i to je sve. Ostaju ovde sa majkom - izjavila je Pletnova za Radio Govorit Moskva.

(VIDEO) SKANDAL NA OTVARANJU SP! Kome je Robi Vilijams pokazao srednji prsti?

Podsetimo, Svetsko prvenstvo u fudbalu počelo je upravo danas, a trajaće do 15. jula. Održavaće se u 11 gradova Rusije: Moskvi, Sankt Peterburgu, Kazanju, Sočiju, Nižnjem Novgorodu, Samaru, Kalinjingradu, Jekaterinburgu, Saransku, Volgogradu i Rostovu na Donu.

clip art

Očekuje se da će u prestonici šampionata doći do milion obožavaoca najvažnije sporedne stvari na svetu, a na sajtu FIFA prodato je više od dva miliona i četiri hiljade ulaznica.

(VIDEO) SPREMI VUČKO 10 MILIONA! Internet gori zbog nove navijačke pesme!

Među stranim navijačima, Amerikanci su najaktivniji, a tu su svakako i fanovi iz Brazila, Kolumbije i Nemačke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija