• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.06.2018

21:15

EMOTIVNA ISPOVEST LOPETEGIJA: Juče najtužniji dan posle smrti majke, a danas najsrećniji!

Fudbal

EMOTIVNA ISPOVEST LOPETEGIJA: Juče najtužniji dan posle smrti majke, a danas najsrećniji!

Podeli vest

Đulen Lopetegi promovisan je na mesto trenera madridskog Reala, a tom prilikom je govorio i o otkazu u reprezentaciji Španije

Lopetegiju je dan pre početka SP uručen otkaz od strane FS Španije zbog toga što je potpisao ugovor sa Real Madridom bez znanja čelnih ljudi "crvene furije".

Njega je nasledio Fernando Jero, dotadašnji sportsi direktor reprezentacije, a Lopetegi je na promociji u Madridu emotivno govorio o onome što mu se dogodilo.

- Ovo je dan uzbuđenja, hvala predsedniku, hvala Real Madridu zbog poverenja i odgovornosti. Borićemo se da održimo klub gde jeste i da ga možda i popravimo. Želimo da osvojimo sve i inspirisani smo da to i uradimo - rekao je Lopetegi i dodao:

- Juče mi je bio drugi najtužniji dan u životu, a najtužniji je bio smrt majke. Ipak, danas mi je najsrećniji dan u životu - istakao je Lopetegi u emotivnom izlaganju.

Kako će Lopetegi gledati na meč Španije i Portugalije na Svetskom prvenstvu?

- Navijaču sutra kao Španac. Reprezentacija će imati sjajno Svetsko prvenstvo i osećam da sam deo tima - poručio je novi trener Reala.

Reuters

Od strane španskih novinara je upitan i šta za njega znači lojalnost, aludirajući na to što se dogovorio sa Realom pred početak Mundijala.

- Lojalnost je kada govorite istinu. Ugovor je bio dogovoren pre Svetskog prvenstva, a ne tokom. Bio sam iskren prema igračima i perfektno su razumeli sve - zaključio je Lopetegi.

I predsednik Reala Florentino Perez je imao šta da kaže o celoj situaciji.

- Želeli smo da ovo uradimo posle Svetskog prvenstva, ali mnoge okolnosti su nas naterale da budemo sada ovde sa slikom nove etape. Veliko mi je zadovoljstvo da vam predstavim nekoga ko poznaje ovo mesto savršeno - poručio je Perez, koji ovakav potez ne smatra izdajom reprezentacije.

- Nema razloga da se ovaj potez posmatra kao nelojalnost. Postigli smo dogovor za nekoliko sati i želeli smo da ga objavimo pre početka Svetskog prvenstva da bismo izbegli curenje informacija koje bi moglo da utiče na našu reprezentaciju na Mundijalu. Moramo da radimo na tome da branimo one koji žele da ukaljaju naš imidž - zaključio je Perez.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija