• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.06.2018

09:58

(VIDEO) PA VI I DALJE VOLITE ŠIPTARE! Brutalna tuča u Švajcarskoj, Kosovari lomili rebra i glave!

Fudbal

(VIDEO) PA VI I DALJE VOLITE ŠIPTARE! Brutalna tuča u Švajcarskoj, Kosovari lomili rebra i glave!

Podeli vest

Dok se fudbalski svet priprema za Svetsko prvenstvo, švajcarski amaterski fudbalski timovi Vesroa i FK Kosova izazvali su pravi skandal

Kako prenose švajcarski mediji, nekoliko minuta pre kraja meča sitne čarke prerasle su u opštu tuču na terenu u kojoj je jedan od igrača ostao bez svesti na terenu, sa težom povredom oka.

Sve je počelo kada je golman Vesroa počeo da odugovlači sa izvođenjem lopte što se igračima Kosova nikako nije dopalo i počeli su da se bune. Ipak, kada se začulo "crnčugo" sve na terenu je eksplodiralo, uleteli su igrači sa klupe, kao i policija i nastao je opšti haos.

 Incident je bio većih razmera, pa je veliki broj igrača povređen od kojih se jedan nalazi u bolnici sa pet slomljenih rebara i oštećenjem pluća.

- Ovo je apsurdno. Sve je bilo normalno i bez problema do pred sam kraj meča. Suđenje je bilo dobro. Stvarno mi ništa nije jasno - rekao je predsednik Versoa, Simon Pidanke.

Za razliku od njega predsednik ekipe FK Kosovo Selajdih Salihu imao je svoje viđenje situacije.

- Nikada se nisam našao u ovako teškoj situaciji. Ipak, ne mislim da su nazvali golmana "crnčugom". Nije mi bilo jasno onakvo ponašanje. Mi smo amaterski klub, nemamo sredstava za postavljanje obezbeđenja oko stadiona. Ovakve stvari ne smeju da nas skrenu sa kursa na koji postavljamo tim - rekao je Salihu i dodao:

- Teško je naći prave reči, počeli su svi da nas napadaju preko društvenih mreža, a mislim da nismo to zaslužili - istakao je Salihu.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Timocanin

pre 5 godina

Sta reci a ne zaplakati... divljaci iz kamenog doba

sanja

pre 5 godina

Slatki, mali nestasni Siptari. Zaigrali se , mislili dsa im je to Srbija.

Mihailo

pre 5 godina

Eto dokaza da,ko se bije taj se voli,mi necemo u Eevropsku U. Necemo da se bijemo.Eto vam njih, bas su vasi,mislim vasi, po svemu.Znam da niste u EU.!!! ali ste bas pravi.Oni su bas dobri, vama samo takvI trebaju.Z elim vam svi srecu.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Proteraće Švajcarci bagru...Čim shvate - ko su...!! Trebaće im samo vremena...

Predrag Stevanovic Gera

pre 5 godina

Zuga je zuga gde god u svetu.

Kod Valjeva

pre 5 godina

To su vasi,vi ste ih napravili,civilizaciju. Eto vam ih.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija