• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.06.2018

19:38

(VIDEO) UMALO NOVI ŠOK NA MUNDIJALU! Kejn u 91. minutu spasao "gordi albion" bruke!

Fudbal

(VIDEO) UMALO NOVI ŠOK NA MUNDIJALU! Kejn u 91. minutu spasao "gordi albion" bruke!

Podeli vest

Malo je nedostajalo da se reprezentacija Engleske obruka na startu Mundijala, ali je golom u 91. minutu pobedila Tunis - 2:1

Spas u poslednji čas! Posle remija Argentinaca i Brazilaca, poraza Nemaca, na pomolu je bilo još jedno iznenađenje na Mundijalu. Međutim, Hari Kejn to nije dozvolio.

Kapiten "gordog albiona" je sa dva gola doneo pobedu svo timu u meču sa Tunisom, od koji he drugi postigao u nadoknadi vremena.

Englezi su u prvom poluvremenu promašili tuce prilika, mogli su do vrha da napune mrežu Tunisa, ali su se ispromašivali.

Jedino je Kejn pogodio u 11 minutu, a brukali su se Sterling, Lingard, Stouns...

Sa druge strane, jedna glupost Kajla Vokera koštala je Engleze gola. Defanzivac "albiona" je napravio penal tako što je neoprezno udario Ben Jusefa, a Sasi je bio precizan i savladao Pikforda.

U nastavku Englezi nisu uspeli da probiju bedem ispred gola Tunisa sve do nadoknade vremena, kada je Kejn posle kornera pokupio otpadaki zakucao loptu glavom u mrežu.

Englezi u drugom kolu igraju protiv Paname, a Tunis se sastaje sa Belgijom.

TUNIS - ENGLESKA 1:2 (1:1)

Strelci: Sasi u 35. - Kejn u 11. i 90+1. minutu.

Stadion: "Volgograd Arena". Sudija: Vilmar Roland (Kolumbija).

TUNIS: Hasen (od 15. Ben Mustafa), Bron, S. Ben Jusef, Ali Malul, Merija, Škiri, Badri, Sasi, F. Ben Jusef, Hazri, Sliti (od 73. Ben Amor).

ENGLESKA: Pikford, Voker, Stons, Megvajer, Henderson, Tripijer, Dele Ali (od 80. Loftus-Čik), Lingard, Jang, Sterling (od 68. Rašford), Kejn.

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

90+1'. GOL! Englezi vode, a spasilac je naravno Kejn! Sjajni napadač se ponovo najbolje snašao posle kornera i zatresao mrežu Tunisa.

79'. Dobra prilika za Engleze, slobodan udarac sa 20-ak metara, šutirao je Jang, ali preko gola.

67'. Slobodan udarac za Englesku posle faula na Kejnu. Šutirao je Tripije, ali slabo i lopta ide pored gola.

58'. Znatno slabiji tempo nego u prvom poluvremenu. Puleni Gereta Sautgejta nisu agresivni u prvih 45 minuta, Tunažani su ih ukrotili.

51'. Prva pretnja slekciej "tri lava" u nastavku: Tripije je izveo korner, Dele Ali je bio najviši u skoku, ali je Ben Mustafa bio dobro postavljen.

Prvo poluvreme:

44'. Nova "mrtva" šansa za Englesku! Dubinska lopta ka Lingardu, koji je bio brži od Ben Mustafe, "bocnuo" je loptu, ali nije imao sreće - stativa!

43'. Još jedan promašaj "albiona", ovoga puta je Džesi Lingard tukao sa desetak metara, ali je izblokiran.

39'. Odlična šansa za Englesku da opet povede, ali je posle kornera Džon Stouns sa pet metara, iako usamljen, potpuno promašio loptu.

35'. GOL! Sasi je preuzeo odgovornost i bio je precizan. Pročitao je stranu Pikford, zakačio je vrhovima prstiju loptu, ali je udarac bio vrlo jak i precizan.

33'. Penal za Tunis! Kajl Voker je udario Ben Jusefa u skok duelu, a sudija Roland je pokazao na belu tačku!

26'. Pretnja Tunižana! Pokušao je Sasi udarcem iz daljine, ali je izblokiran, a posle kornera je intervenisao Megvajer.

24'. Nova velika šansa za izabranike Gereta Sautgejta! Jang je centrirao, Lingard je bio sam na šest-sedam metara iskosa sa desne strane, ali je traljavo zahvatio loptu i propustio je odličnu šansu.

17'. Opasan napad Engleske, centirao je Tripije, nijedan od igrača "albiona" je nije zahvatio, intervenisali su Tunižani ali samo do Hendersona, koji je odapeo sa oko 25 metara, međutim Ben Mustafa je upisao prvu odbranu.

15'. Promena u selekciji Egipta. Golman Hasen se povredio još pre gola Engleza, a ona odbrana Stounsovog udarca ga je dotukla. Umesto njega na gol crtu je stao Faruk Ben Mustafa.

11'. GOL! Engleska vodi, Hari Kejn je strelac! Jang je izveo korner, Stouns je odlično šutirao glavom, ali je nestvarno odbranio Hasen. Na njegovu žalost lopta je došla do Kejna, koji je sa nekoliko metara ćušnuo loptu u gol!


4'. Sterling se obrukao! Odličan napad Engleza, Lingard je centrirao sa levog boka, golman Tunisa je izleteo, Sterling je ispred sebe imao prazan gol, ali se spetljao i promašio.

2'. Dve prilike za Engleze u jednom napadu! Posle centaršuta Dele Alija je reagovala odbrana Tunisa, ali su brzo izgubili loptu, Lingard je šutirao sa pet metara, ali je Hasen, špicom kopačke izbacio loptu u korner.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija