• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.06.2018

22:50

(FOTO/VIDEO) SRBIJO, NE DAM JA NA TEBE! Matićeva moćna poruka ledi krv u žilama!

Fudbal

(FOTO/VIDEO) SRBIJO, NE DAM JA NA TEBE! Matićeva moćna poruka ledi krv u žilama!

Podeli vest

Zamenik kapitena srpske reprezentacije Nemanja Matić je u finišu utakmice protiv Kostarike ušao u klinč protiv nekoliko članova stručnog štaba i igrača "tikosa", a dan kasnije je sa nekoliko reči poslao moćnu poruku

Srbija i dalje slavi pobedu "orlova" na startu Mundijala, ali se jednako priča i o potezu Nemanje Matića, koji se u borbi za loptu sukobio sa pomoćnim trenerom Kostarike, kojem je u pomoć priskočilo nekoliko igrača i članova stručnog štaba.

Posle meča se osvrnuo na tu situaciju.

- Nismo na kraju naseli na provokacije, ali nismo ni dozvolili da rade sa nama šta hoće. Oni su fanatici u fudbalu, pa je sve to bilo očekivano. Pokazali smo da nismo mekani - rekao je Matić odmah posle meča sa Kostarikom.

Vezistu Mančester junajteda i dalje "drma" adrenalin, pa je dan posle utakmice na svoj Instagram profil postavio fotografiju incidenta sa pomenute utakmcie, uz posebnu poruku.

- Ne dam ja na tebe Srbijo - napisao je Matić uz fotografiju na kojoj je on u klinču sa nekoliko Kostarikanaca.

Ne dam ja na tebe ????????

A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic) on Jun 18, 2018 at 12:16pm PDT





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija